Kylie i Khloe najavile svoju treću Koko Makeup Kollection

Inspiriranu majčinstvom, sestrinstvom i ljepotom

Kylie i Khloe najavile svoju treću Koko Makeup Kollection

U slučaju da ste nisi znala, Kylie Jenner provela je većinu 2019. godine kreirajući nove must-have kozmetičke proizvode. Kylie je utemeljila novu liniju za njegu kože, radi na novom parfemu, te planira i liniju proizvoda za njegu kose.

No, njezina kreativnost ne prestaje ovdje, Kylie je najavila još jednu kozmetičku suradnju s Khloe Kardashian

Od 14. lipnja tvoje ruke moći će se dočepati 3. runde Koko kolekcije. Kylie je podijelila dobre vijesti na Instagramu, dijeleći sliku sa sestrom uz najavu da će ponovo zajedno raditi na kolekciji proizvoda koji uključuju paletu sjenila, ruževe i highlightereKao i inače, Kylie nam je otkrila cijelu kolekciju na svojem Instagramu, počevši od palete sjenila. Paleta ima devet nijansi, od neutralnih mat do sjajnih gliter boja. Khloe je čak dala ime svakoj boji u svojoj paleti u čast svojoj kćeri, True.Koko Kollection uključuje i zlatni highlighter pod imenom True Mama, plus dva mat kompleta i olovku za usne.  Ruževi za usne uključuju duboke ružičaste nijanse nazvane The Bigger The Hoops, nude nijansu breskve pod nazivom Allergic to Bullsh*t, i smeđu neutralnu olovku pod nazivom Handbag Ho. 

Sestre su već surađivale u prošlosti, a proizvodi iz prijašnjih Koko kolekcija su dostupni na Kylie Cosmetics web stranici.

Kylie je već prešlo u naviku surađivati s članicama svoje obitelji, s obzirom na to da već ima kolekciju s Kris Jenner i Kourtney Kardashian. Kruže glasine da će u budućnosti možda raditi na liniji s Kendall Jenner.

No, 2019. još ima puno dana, a Kylie ne usporava, tako da ćemo oči držati usmjerene na nju. U međuvremenu smo našli neke od naših neke od naših omiljenih proizvoda iz linije Kylie Cosmetics.   

shimmer fallback


Ulta, 29$Ulta,15$Ulta, 42$


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.