Kreativan tuš za oči - isprobajte nove genijalne ideje

Kako eyelinerom sve iscrtati oči? Donosimo vam nekoliko zanimljivih ideja

Kreativan tuš za oči - isprobajte nove genijalne ideje

Niti na posao ne nosite svaki dan istu odjeću, zašto biste onda iz dana u dan ponavljali isti makeup? Da, da... Već čujemo izgovore – previše posla, nemate snage niti volje isprobavati nove stvari i eksperimentirati - i zbog toga se uvijek odlučujete za najobičniji makeup, odnosno možda malo sjenila i maskare. (Zijev! – zbilja dosadno)  A možda u "rutinu" povremeno ubacite i tuš za oči – ali i tu se često ograničavamo na običnu tanku crtu uz gornju liniju trepavica. To pak je prava šteta jer se s ovim make up sredstvom zaista možete poigrati.

Razmislite malo o tome. Tuš za oči nije samo način da se poigrate s bojom i upotpunite svoj makeup look – to je i savršen instrument koji će vam pomoći da preoblikujete svoje oči. Vi ne morate patiti zbog toga što nemate velike oči, ako znate dobro baratati kistićem tuša za oči. Gdje god na oku stavite tamniju boju, to privlači pozornost, što znači da vam tuš za oči omogućava da promijenite oblik očiju.

Što se osnova nanošenja tuša tiče njih se može lako sažeti ovom sličicom:

Image


A sada kada ste savladali osnove možete se malo i poigrati s tušem za oči i dati si egzotičan, seksi i glamurozan novi look!

Intenzivni tuš za oči

Za večernje prilie slobodno si možete dopustiti da se poigrate svojim eyelinerom. Što to znači? To znači da linija može biti puno deblja odnosno šira – osobito na vanjskom rubu oka. Ovaj look u pravilu se kombinira s općenito jačim makeupom na očima. No, niti ne morate pretjerivati. Možete se inspirirati i šezdesetima pa isprobati nešto u tom stilu. Za ovaj look vjerojatno će vam biti potrebno malo više vježbe i isustva – no isprobajte ovaj look koji je napravila jedna od sestara, poznatih šminkerica i blogerica, koje objavljuju pod nazivom Pixiwoo – koji je diskretnija verzija ovog "šezdesete" looka.

Image


Image


Inspirirano šezdesetima

Image


Pixiwoo kreacija

Dvije crte – crna i u boji

Ovo je još jedan od trenutno veoma popularnih trendova, što se tiče tuševa za oči. Veoma je jednostavno – napravite na gornjem kapku crtu po želji crnim tušem za oči, a zatim iznad nje potegnite još jednu liniju tušem u boji.

ImageImageImageImageImageImage

Trokut ili V s vanjske strane

Umjesto za tuš završite ondje gdje vam završava linija oka i trepavica – liniju možete produljiti, otrprilike na pola puta do kraja obrve da biste postigli dramatičan, a opet elegantan look. Što se tehnike za ovaj look tiče – najprije ocrtajte osnovni oblik slova V tušem u olovci, a zatim po žellji i cijeli oblik popunite i ponovo pređite po crtama obrisa gel tušem za oči ili vodootpornim tušem koristeći zakošeni kistić/četkicu za tuš - ili pak ostavite samo oblik slova V.

ImageImage


ImageImage


Dupla crta tuša za oči

Ovo je malo ekstremnije od običnog tuša, no svejedno veoma nosivo (i vi donju crtu po želji možete ublažiti). Nakon što ste ocrtali liniju tušem na gornjem kapku – napravite tipičnu cat-eye liniju koja prelazi rub oka i završava kvačicom prema gore. A zatim isto napravite na donjem kapku – krenite od polovice donjeg kapka i pratite liniju na gornjem kapku. I to je sva mudrost!

ImageImageImageImage

Crta u boji na donjem kapku

Ako želite nešto drugačije – isprobajte ovaj look koji će unijeti živosti vašem licu. Na gornjem se kapku odlučite za klasični crni tuš za oči, a dolje nanesite tuš ili olovku u crvenoj, zelenoj, zlatnoj, plavoj ili nekoj drugoj boji.

ImageImageImageImage

Još ideja

ImageImageImageImageImageImageImageImageImage