Koji je najpopularniji trend među frizurama ovog ljeta?

Ljeto je definitivno vrijeme kada volimo imati upečatljivu frizuru, a za koju nam ne treba puno vremena da je napravimo

Koji je najpopularniji trend među frizurama ovog ljeta?

Ovo je ljeto drugačije od svih koje pamtimo, ali jedno je sigurno, ništa ne može spriječiti pojavljivanje novih trendova nastalih na Instagramu ili u radionicama kreativaca. U to nas uvjerava ii tim zagrebačkog walk in salona Vikler i ruž koji su nam predstavili najtraženije frizure ove sezone.


Foto: Karlo Jelić 

“Ljeti želimo što prije izaći iz kuće, a to nam omogućava zdrava njegovana kosa koja je pripremljena za ljetne temperature i sve vanjske utjecaje. Zato je važno prije odlaska na godišnji odmor nahraniti kosu bogatim preljevima koji ju štite te se pozabaviti volumenom kose koji je ‘must have’ sezone. Ekstenzije od visoko kvalitetne premium kose ljetni su saveznici broj jedan, daju dužinu i nevjerojatnu bujnost koja je mnogima prioritet kada govorimo o savršenoj ljetnoj frizuri. Jednostavno ih je održavati, bitno je svakodnevno isprati sol iz kose, prstima ih lagano razdvajati i prije spavanja zavezati kosu u rep ili pletenicu kako se ne bi petljala. Ekstenzije nikada ne trljajte ručnikom te sušite kosu fenom od tjemena kako bi se spojevi od keratina dobro osušili.”, kažu stručnjaci.

Image


Foto: Karlo Jelić 

Posebnu četku i njegu za ekstenzije uvijek imajte uz sebe. Zagrebački salon je i na to mislio te za ljubitelje modnih dodataka osmislio kožne, unikatne torbice koje idu uz svaku modnu kombinaciju, a skrivaju vaše male beauty tajne. U ovom projektu Arijana Barić, vlasnica salona željela je povezati i druge  poduzetnike kako bi ponudili u potpunosti hrvatski proizvod, visoke kvalitete i estetike. Cilj je pokrenuti suradnju, proizvodnju i poslovni krug kako bi u ovim izazovnim vremenima stvarali novu vrijednost. Ovo je tek početak, u pripremi je još iznenađenja.

Image