Jeffree Star ima novu kolekciju kozmetike i modnih dodataka i znamo sve o njoj

Niti jedan drugi makeup guru ne izaziva toliko drame, ali i proizvodi tako dobru kozmetiku kao Jeffree Star. Sada nam je predstavio novu potpuno zelenu kolekciju

Jeffree Star ima novu kolekciju kozmetike i modnih dodataka i znamo sve o njoj

Do sada nam je većini već poznato ime Jeffree Star, a sve smo barem jednom poželjele njegov tekući ruž ili paletu sjenila. Prije nekoliko dana nam je Jeffree predstavio potpun novu liniju pod nazivom Blood Money.   

Image

MAC je lansirao novu blagdansku kolekciju i sve je puno šljokica i boja


Njegove već poznate i nekoliko puta rasprodane kolekcije Blood Sugar i Blood Lust dobile su mlađu sestru koju karakterizira ono što Jeffree najviše i voli – bogatstvo. Blood Money kolekciju predvodi velika paleta sjenila, a osim standardnih ruževa, sjajila i highlightera Jeffree je po prvi put predstavio i olovke za oči.


Osim kozmetike tu je naravno i nezaobilazno ogledalce, kao i jakna, ruksak i torbica, sve u nijansama zelene te detaljima krokodilske kože. Cijela kolekcija se vrti oko zelenih detalja, a kroz sve komade se provlači tema luksuza. Zelene nijanse bit će idealne za blagdansko vrijeme, a nijanse sežu od tamne crne sa zelenim podtonom do maslinaste i pastelno zelene. 

U nastavku smo se posvetile svakom komadu posebno kako bi se upoznale s kolekcijom. Ako i ti želiš prva uhvatiti nekih od komada moraš biti vrlo brza. Kolekcija će biti dostupna na službenoj stranici Jeffree Star kozmetike 13. studenog u 10 ujutro po pacifičkom standardnom vremenu. 

Paleta sjenila Blood Money


Zvijezda kolekcije svakako je paleta sjenila koja sadrži 18 zelenih nijansi. Nijanse koje sežu od tirkizne do pastelne i metalik zelene su dobile imena po sinonimima za luksuz, a sve je skupa upakirano u mini kovčeg s uzorkom krokodilske kože koju krase zlatni rubovi i vrlo luksuzna kopča koja nalikuje onoj na dizajnerskoj torbici. 

Cijena palete bit će oko 350 kuna ako se naručuje preko Jeffree Star Cosmetics službene stranice. 

Tekući ruž


(Fotografije u galeriji pregledaj klikom na strjelicu)

Uz paletu sjenila Jeffree je izbacio i pet potpuno novih nijansi postojanog tekućeg ruža. Uz četiri zelene nijanse u prodaji možemo pronaći i jednu smeđu, a kupiti se mogu i u setu od osam ruževa. U takvom setu dobit ćemo i tri već dobro poznate zelene i smeđe nijanse, a cijena seta iznosit će oko 350 kuna. 

Sjajilo

Image


(Foto: YouTube)

U kolekciji Blood Money nalaze se i četiri potpuno nove nijanse sjajila. Blood Money, Paid in Full i Peach Price Tag su poprilično sličnih karakteristika, vrlo lagani s decentnim šljokicama s nešto drugačijim odsjajem, dok je Untouchable sjajno smeđe sjajilo. Cijena svakog sjajila bit će oko 115 kuna. 

Olovka za oči

Image


(Foto: YouTube)

Jeffree je po prvi put predstavio kolekciju olovki za oči. Postojanu formulu opisuje kao vrlo kremastu i izdržljivu, dok je pakiranje napravljeno tako da se olovka ne mora šiljiti nego se jednostavnim mehanizmom izvlači i uvlači. Iako olovke još nitko nije isprobao da potvrdi njegove izjave, sudeći po kvaliteti ostalih proizvoda, vjerujemo da ćemo i ove olovke za oči obožavati. 

Cijena jedne olovke će biti oko 130 kuna. 

Highlighter

Image


(Foto: YouTube)

Za zasljepljujući efekt tvog makeup-a pobrinut će se Jeffree Star highlighteri koji su dobili dvije nove prinove - Cold Hard Cash i Stripper Magic. Dok je prva nijansa nešto toplije zlatna, druga je pravi odraz dijamantnog luksuza. Cijena pojedinog proizvoda bit će oko 320 kuna. 

Balzam za usne

Image


(Foto: YouTube)

Osim ruževa i sjajila, kolekciji se pridružio i balzam za usne koji ima prekrasno zeleno pakiranje i zelenu nijansu, no na usnama ne ostavlja ništa više od sjajnog traga. Balzam sadrži ekstrakt ulja konoplje koji njeguje usne i čuva ih od isušivanja. Cijena balzama bit će oko 115 kuna. 

Modni dodaci


Niti jedna Jeffree Star kolekcija nije potpuna bez pripadajućeg ručnog zrcala. Ovoga puta je zaštitni oblik zvijezde zamijenio nešto drugačiji, okrugliji oblik koji izgleda vrlo luksuzno. U ponudi su dvije verzije, mat gumena i metalik zelena. 

Osim zrcala, u ponudi je i jakna te bijeli ruksak s imitacijom krokodilske kože, zelena torbica koja ide oko struka i još nekoliko odjevnih komada koje ćemo moći vidjeti na službenoj stranici nakon 13. studenog. 

Cijene ovih proizvoda nisu još poznate, ali bi trebale biti iste kao sličnih proizvoda koje je Jeffree već imao u web shopu.