Glamurozni ljetni trendovi za nokte

Čipka,točkice, cvijeće, neonske boje...

Glamurozni ljetni trendovi za nokte

Naši nokti mnogo govore o našoj ljubavi prema modnim trendovima kao i o našoj osobnoj karizmi. Ovog ljeta sve žene koje prate trendove imat će priliku naglasiti njihovu prirodnu duljinu kao i impresivne dimenzije umjetnih noktiju. Prirodno, gel ili umjetni akrilični nokti ove je sezone svejedno, važno je samo ono što je na njima nije dosadno. Posljednji trendovi što se nail arta tiče veoma su zanimljivi, razigrani, neki pomalo ekstremni, drugi pak ženstveni. Uglavnom, svatko će moći pronaći ponešto za sebe.

A kako biste se lakše odlučili kako urediti svoje noktiće donosimo vam pregled najzanimljivijih ovosezonskih trendova:

Čipka
Čipka  na noktima, bilo da se radi o naljepnici, nanošenju pomoću štambilja ili pravoj čipki pričvršćenoj za nokat već je neko vrijeme veoma popularna, no ovog ljeta ona je pravi hit! Ovaj detaljan dizajn veoma je sofisticiran i savršen je za trenutke na crvenom tepihu, a opet dobro paše i uz casual stil, kao i punk rock outfite.

Image
ImageImageTočkice
Ove sezone točkice su konačno dobile svoje zasluženo mjesto na rang listi top trendova nail arta. Ove male ili velike okrugle mrljice imaju snagu da upotpune vaš outfit imali vi obučeno nešto s točkicama ili nešto sasvim drugo. Sve je dopušteno ove sezone. Običan lak jednostavno ćete oživjeti s točkicama druge boje, i što je najbolje, jednostavno je za napraviti. Ove sezone osobito su u trendu crno – bijela i zeleno – žuta varijanta, no sve ostale kombinacije po vašoj želji su dozvoljene. Odaberite svoje omiljene nijanse i iskombinirajte ih kako god želite.

Image
ImageImageCvijeće
Cvjetni uzorak je veoma popularan ovog ljeta i lako je razumjeti zbog čega… Cvijeće odašilje auru ženstvenosti i simbol su proljetno/ljetne sezone. Osim toga mogu izgledati neodoljivo, kao i na haljinama, tako i na noktima. I ovdje su vam “otvorene” ruke što se dizajna i tehnike tiče. Imate li smisla za to oslikajte ih lakovima, ako baš i niste najspretniji odlučite se za naljepnice. I što se boja tiče sve je dopušteno, iako znalci ovog ljeta preferiraju pastelne boje cvijeća.

Image
ImageImageNeonski vrhovi
Neonske, jarke boje veoma su popularne ovog ljeta. Ako mislite da je cijeli nokat u neonskoj boji ipak malo previše, nanesite je samo na vrh nokta. Ovo će biti jednostavna, a opet zanimljiva manikura koja je savršena za vruće ljetne dane. Od boja najpopularnija je kričavo ružičasta, a slijede je ljubičasta, plava, žuta, zelena i crvena.

Image
ImageImageŠljokice
Šljokice ili glitter, kako se to popularnije kaže, mogu vam dati potrebnu dozu glamoura, ali i razvedriti običnu svakodnevnu odjevnu kombinaciju. Glitter odlično izgleda nanesen preko cijelog nokta, a za sofisticiraniji look odlučite se za glitter francusku manikuru. Birajte ružičaste, žute, plave, zelene, ljubičaste šljokičaste lakove…

Image
ImageImage