Cruella De Vil ili Barbie? Ova žena pomoću šminke može 'postati' bilo koji lik

Annie Thomas vizažistica je koja provodi sate pretvarajući se u legendarne likove iz crtića, a postala je popularna zahvaljujući TikToku i Instagramu

Cruella De Vil ili Barbie? Ova žena pomoću šminke može 'postati' bilo koji lik

TikTok i Instagram društvene su mreže na kojima zaista nema čega nema, ali ono što kod njih posebno volimo su ljudi koji dijele svoja umjetnička djela - bilo u obliku šminke ili crteža - jer uvijek je lijepo vidjeti da na svijetu ima toliko talentiranih pojedinaca.

Image

Briljantna transformacija make-up artista u Kim Kardashian i druge slavne dameA ako si na TikToku, prilično su velike šanse da si slučajno naletjela na samouku vizažisticu Annie Thomas dok si 'skrolala'  kroz videe. Thomas je od početka prošle godine prikupila preko milijun sljedbenika, i to zbog svoje nevjerojatne sposobnosti da se, pomoću šminke, pretvori u svima omiljene likove iz crtića - od Shreka preko Miss Piggy pa do legendarne Edne Mode.

Za njezin je uspjeh zaslužan cosplay izgled koji je ubrzo postao viralan, i to kada se odlučila maskirati u Cynthiju iz crtića Rugrats.


"Izvorno sam pokrenula  Instagram profil kako bih vježbala šminkanje specijalnih efekata, ali slučajno sam odlučila napraviti taj cosplay, čija je objava utrostručila broj mojih pratitelja, pa sam fokus preusmjerila uglavnom na likove iz crtića ", Thomas je rekla za Allure.

Pomoglo je i to što je megapopularna YouTuberica i vizažistica Nikkie de Jager podijelila njezinu stranicu na Snapchatu, a Thomas je od tada na društvenim mrežama objavila stotine transformacija nadahnutih likovima iz crtića, prikupivši gotovo 16 milijuna lajkova.


Nakon godina prakse, za svaku joj je transformaciju potrebno između tri i pet sati, a najduže joj je trebalo da se transformira u Bu iz crtića - čak 12 sati. Također, kaže da kod nje ne postoji probno šminkanje, a svi videi koje možemo vidjeti na TikToku, kao i sve transformacije, stvorene su iz prvog pokušaja.

Njezina su remek-djela i nas ostavila bez daha, pa smo izdvojile nekoliko transformacija koje su nam se posebno svidjele.

Celia iz "Čudovišta iz ormara"

Sindrom iz "Izbavitelja"

Dobby iz "Harryja Pottera"

Woody iz "Priče o igračkama"

Edna Mode iz "Izbavitelja"

Emily iz "Mrtve nevjeste"

Lord Farquaad iz "Shreka"

Cruella De Vil iz "101 dalmatinca"

Sally iz "Predbožićne noćne more"

Limeni iz "Čarobnjaka iz Oza"