5 najčešćih beauty grešaka koje mladenke rade prije vjenčanja

Mnoge su mladenke na teži način naučile da se neke stvari jednostavno ne rade prije vjenčanja

5 najčešćih beauty grešaka koje mladenke rade prije vjenčanja

Ako se trenutno nalaziš u pripremama za svoj veliki dan, znaš kako je stresno držati sve te konce u rukama i još misliti na to kako ćeš zablistati. Iako se sve trudimo izgledati dobro skoro svaki dan, na ovaj dan želimo izgledati potpuno savršeno. Haljina, frizura i šminka obično su isplanirani već mjesecima unaprijed i ništa se ne prepušta slučaju. 

No u svoj silnoj strci oko pripreme savršenog vjenčanja, mladenkama se često u žurbi slučajno potkradu velike beauty pogreške. Kako ti se to ne bi desilo, istražile smo  sve beauty katastrofe koje su zadesile mnoge mladenke na njihov poseban dan.

Bojenje kose na dan vjenčanja

Iako se nova boja kose čini kao idealna ideja za tvoj poseban dan, nikad nemoj raditi prevelike promjene. Nova boja kose često ispadne loše i mimo vjenčanja, a ako ti neka katastrofa s frizurom dogodi baš na taj dan ili par dana prije, nemaš mnogo šansi za promjenu. 


Ne želiš uložiti u probnu frizuru

Iako ti se čini da je probna frizura prije vjenčanja nepotrebno trošenje novca, ona te nekad može spasiti od katastrofe. Mnoge su mladenke tek na dan vjenčanja rekle frizeru što točno žele, a na kraju su se jako razočarale kada se njegova vizija frizure razlikovala od njihove. Na žalost, više nije bilo vremena za popravke.


Ne uključuješ haljinu u styling frizure

Sigurno si dugo birala savršenu vjenčanicu u kojoj češ zablistati. No, odabir pogrešne frizure mogao bi pokvariti njen dojam. Stil vjenčanice trebao bi se poklapati sa stilom tvoje frizure, stoga obavezno pokaži frizeru fotografije vjenčanice kako bi te mogao bolje savjetovati i znati na koji izgled smjerati s frizurom.

Isprobavaš nove kozmetičke proizvode neposredno prije vjenčanja

Često mijenjamo kozmetičke proizvode jer nam stari nisu u potpunosti odgovarali ili zato što su došli neki novi koje želimo isprobati. No, mijenjati kozmetičke proizvode netom prije vjenčanja mogla bi biti velika greška. Mnoge su mladenke to shvatile na teći način. Naime, novi kozmetički proizvodi nekada bi ti mogli izazvati alergiju ili iritaciju kože, pogotovo ako ne znaš na koje si točno sastojke možda alergična.

Ubrizgavanje filera netom prije vjenčanja

Važno je znati da, ako češ se podvrgnuti takvim tretmanima, ćeš vjerojatno imati modrice par dana kasnije. Mnoge mladenke žele malo popuniti usne ili izravnati bore netom prije vjenčanja, a tako im se može dogoditi da na svoj veliki dan imaju modrice na licu ili izgledaju previše napuhnuto.


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.