4 stvari koje trebaš znati prije nego što se počneš depilirati 'tamo dolje'

Depilacija 'tamo dolje' najaktualnija je stvar za vrijeme ljetnih mjeseci, a evo kako se najlakše možeš pripremiti za nju

4 stvari koje trebaš znati prije nego što se počneš depilirati 'tamo dolje'

Depilaciju intimne zone ili voliš ili ju nikada nisi napravila, a možda i jesi, ali je više ne želiš ponoviti.
Zbog peckanja, ali dugotrajnih rezultata, neke žene tvrde, vrijedi zaboraviti britvicu. Stoga smo saznale kako se možeš pripremiti za depilaciju 'tamo dolje' i što ona podrazumijeva.

1. Zaboravi na britvicu
Posljednje što trebaš učiniti, a što neke žene uporno rade je brijanje prije depilacije. Nema smisla da će sve dlačice otići ako konstantno upotrebljavaš britvicu i izbjegavaš dovoljno pustiti dlačice. Jednostavno se neko vrijeme moraš strpjeti i efekt će i sam biti vidljiv!

2. Obrati pozornost na svoj menstrualni ciklus
zbjegavaj odlazak na depilaciju tri dana od početka svog menstrualnog ciklusa. Koža je tada iznimno osjetljiva i vjerojatno će ti i sama depilacija tada biti izrazito bolna. Ne želiš si to učiniti.

3. Budi čista
Postoje dva razloga zašto je ovo važno. Prvo, vjeruj nam želiš svojoj kozmetičarki biti čista i uredna kako bi izbjegla širenje bakterija. Drugo, vrući tuš otvorit će pore, a tim olakšati povlačenje dlačica.

4. Unaprijed znaj što želiš
Nije da je to težak izbor, ali moraš znati u kojem stilu ili obliku želiš da prođe tvoja depilacija. Depilacijom bikinija uklonit će se samo dlačice na bikini liniji, dok će opredijeliš li se za brazilsku depilaciju voskom ili šećernom pastom, biti sve uklonjeno.