Znate li kako radi Instagram

Ako vas interesira kako radi Instagram, u nastavku za vas izdvajamo nekoliko činjenica o Instagramu i njegovim algoritmima

Znate li kako radi Instagram

Ako već imate Instagram na svom mobilnom uređaju i kreirali ste svoj profil, sigurno će vas zanimati kako radi Instagram i što sve Instagram može.

ImageMožda ne znate  kako se dodaju filteri, kako se rade video zapisi te kako se najbolje mogu iskoristiti sve mogućnosti ove megapopularne aplikacije.
Uz sve to, naravno, važno se dobro zabaviti a ne biti ovisan o aplikaciji.

Instagram je društvena mreža za dijeljenje fotografija i video zapisa. Izrazito je koristan za kreativni marketing pa tako postoje i mnoge tvrtke koje znaju iskoristiti potencijal ove društvene mreže.

Jednom kada ste instalirali Instagram i kreirali profil, vaše “Insta” korisničko iskustvo je krenulo! 

Osnovni koraci kako radi Instagram sigurno su vam već poznati, pod pretpostavkom da ga već koristite, ali znate li da prilikom objavljivana se također možete poigrati BOOMERANGOM. 
Brzinski ga instalirajte Boomerang, snimite par fotografija dok radite nešto smiješno i pustite aplikaciju da odradi magiju!

U polje write a caption (napiši opis) uvijek možete staviti nekakav opis fotografije ili videa, to značajno utječe na algoritam, a posebno je važno da stavite popularne “hashtagove“ vezane za ono što objavljujete.
Ako hashtagovi nisu vezani za temu na fotografiji Instagram algoritam lošije rangira vaš profil. Dakle, što više relevantnih “hashtagova” stavite, fotografija će biti dostupnija široj publici odnosno većem broju Instagram korisnika, a samim time i skupiti više

Sada kada znate neke tajne kako radi Instagram, možete krenuti u osvajanje "Followersa". Nadamo se da ćete ih skupiti što više.