Zara Home predstavila blagdansku kolekciju dodataka za kuhanje

Zara Home nam je omiljena destinacija kada je riječ o dodacima za uređenje doma, a sada u svojoj ponudi imaju i divnu blagdansku kolekciju posvećenu gastronomiji

Zara Home predstavila blagdansku kolekciju dodataka za kuhanje

Zaru obožavamo zbog divne odjeće, modnih dodataka i pristupačnih cijena, a jednaku toplinu oko srca osjetimo i svakog puta kada posjetimo trgovinu Zara Home, podružnicu slavne Zare specijaliziranu za uređenje interijera, dekoracije za dom i kućnu odjeću. U moru intrigantnih predmeta, lijepe posteljine, mekanih deka, slatkih šalica i mirisnih svijeća, u Zara Home ponudi trenutno se posebno izdvaja božićna kolekcija. 

Tonovi svih nijansi crvene, veseli printevi sobova, Djeda Mraza ili božićnih jelki, talnozeleni detalji i obilje drva - to su elementi koji prevladavaju Zara Home blagdanskom kolekcijom u kojoj se može pronaći sve od pribora za jelo do ukrasa za bor. Međutim, mi smo se posebno oduševile kada smo shvatile da se u sklopu ove kolekcije mogu pronaći i predmeti za kuhanje. 

Od božićnih krpa za kuhanje, kalupa za keksiće, knjiga za recepte pa sve do cijelih setova tanjura ili posuda za pečenje - Zara Home kolekcija ovih blagdana je preplavljena božićnim motivima koji se mogu naći i u našoj kuhinji.


Kalupi za kolače s pahuljicama ili pak silikonski kalup u obliku borova - u nastavku pogledaj naše favorite iz ove gastro kolekcije i odaberi one predmete koje bi rado uključila u svoju kuhinju. 

Silikonski kalupi za kekse u obliku borova - 89,90 kuna

shimmer fallback

Bilježnica za recepte - 139,90 kuna

shimmer fallback

Posuda za pečenje - 899,90 kuna

shimmer fallback

Set od dvije krpe s božićnim motivom - 89,90 kuna

shimmer fallback

Drveni mužar - 159 kuna

shimmer fallback

Platnena košarica za kruh s uzorkom božikovine - 139,90 kuna

shimmer fallback

Keramička posudica za pečenje s reljefom pahuljice - 69,90 kuna

shimmer fallback

Emajlirani tamnozeleni set posuda za kuhanje i pečenje - 450 kuna

shimmer fallback

Keramički set za pečenje s reljefom pahuljica - 210 kuna

shimmer fallback

Set dvije božićne kuhinjske krpe - 89,90 kuna

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.