Wow, kakve adventske vjenčiće imaju naše čitateljice

Prošlih smo dana imale privilegiju uživati u advenstskim vijencima naših čitateljica i jednostavno smo oduševljenje kreativnošću i ljepotom. Posebno je oduševio vijenčić Ivane Protrka Fabijanić koji je dobio najviše glasova

IMG_20211129_135244_edit_632307578549-02.jpeg
Foto: Facebook/Ivana Protrka Fabijanić

Prošlih smo dana na našoj FB stranici pitali vas, drage čitateljice, da s nama podijelite fotografije svojih adventskih vijenaca i ponovno smo ostale oduševljene. Bilo je tu doista svega, a neke smo ideje već spremile za iduću godinu i sigurno ćemo pokušati napraviti nešto slično. No, ono što nas posebno oduševilo je adventski vijenac naše čitateljice Ivane Protrka Fabijanić, koji je napravljen royal icingom.

"Meni je ovo prvi puta ikad, da sam radila s royal icingom. Ideju sam pokupila s BBC goodfood. Prvo sam vidjela kod njih, pa kasnije kod nas tu, jedna gospođa pravi božanstvene medenjake, i tako crta čipku po njima da sam se zabezeknula. Onda sam razmišljala kako da spojim advent, sa poslom kojim radim (mi imamo ovce, pa ja često pravim kolače sa skutom koje objavljujem) i onda sam došla na ideju napraviti prvo medenjake sa paškom čipkom i lijepiti ih zajedno kremom od skute. Ispali su mi super, pa rekoh nadobudno, ajmo napraviti vijenčić.", objasnila nam je svoje malo remek djelo Ivana.

shimmer fallback

"To je amaterski rad, prepun pogrešaka i krivih linija, ali moj je i meni je prekrasan. Svijeće su kupljene, nisam ih ja pravila. To ću dogodine, naručila sam kalupe za ovčica svijeće. A Božiću se iznimno veselim od malena. Uvijek sam voljela taj šušur oko Božića. Pravljenje kolača, miris cimeta, miris domaćeg kruha na Badnjak i nadasve kićenje bora i dekoracija kuće. Imam malo smisla za to i uživam raditi drugačije. Zadnjih par godina mi recimo jelka visi s plafona. Ove godine će biti drvena, i tako", ispričala nam je Ivana koja je doista oduševila svojim ručnim radom.

shimmer fallback

U nastavku vam donosimo i još neke vijenčiće naših čitateljica.

Oduševljene smo

Anja Đuras

shimmer fallback

Svjetlana Vulić

shimmer fallback

Nina Bajkovec

shimmer fallback

Ines Drašković

shimmer fallback

Vedrana Halambek

shimmer fallback

Ivana Vrnar

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.