Voliš plesne izazove na TikToku? Horoskop otkriva koji bi od tih plesova trebala naučiti

Zahvaljujući TikToku sada postoji zabavna koreografija za gotovo svaku popularnu pjesmu, a zvijezde će ti otkriti koju bi od njih baš ti trebala naučiti

Voliš plesne izazove na TikToku? Horoskop otkriva koji bi od tih plesova trebala naučiti

TikTok je platforma koja je u vrijeme karantene postala izrazito popularna, a 'dom' je mnogim različitim stvarima - od recepata i beauty savjeta, do smiješnih video zapisa i vlogova. Ipak, najprepoznatljivija i najpopularnija stvar zasigurno su plesni izazovi popraćeni popularnim pjesmama - uz originalne pokrete, zabacivanje rukama i kukovima, ovi su plesovi postali pravi hit na TikToku, a sve više ljudi ih iz dana u dan snima i objavljuje.

Image

Pronašle smo lude online satove plesa uz koje svoj dom možeš pretvoriti u pravi plesni studio


Sada postoji upečatljiva koreografija za gotovo svaku pjesmu koja je izašla, što može otežati tvoj izbor koju koreografiju naučiti. Srećom, zvijezde su tu da ti pomognu na tvom TikTok plesnom putovanju, a one će ti reći koji bi ples trebala naučiti na temelju svog horoskopskog znaka.

S obzirom na to da kažu da horoskopski znak igra veliku ulogu u osobnosti, on će ti pomoći i da odabereš koji je ples najbolji za tebe. Zato smo izabrale najbolji ples za svaki horoskopski znak, a sve što trebaš učiniti je naučiti ga, snimiti i učitati na TikTok.

Ovan: Savage

Ako si rođena u znaku Ovna, pjesma "Savage" pjevačice Megan Thee Stallion je tvoja pjesma, pa samim time i ples koji moraš naučiti. Ovaj TikTok ples pun je samopouzdanja i pomalo drskosti, a ti to zasigurno imaš u sebi. Evo i žene koja je sve započela - Keara Wilson stvorila je ples "Savage" i svi se možemo složiti da zaslužuje aplauz za koreografiranje ovakve senzacije.


@keke.janajah

NEW DANCE ALERT! ?? if u use my dance tag me so i can see?? @theestallion ##writethelyrics##PlayWithLife##foyou##fyp##foryoupage##newdance##savage

? Savage - Megan Thee Stallion

Bik: Walked In The House

Pjesma koja spominje kuću, Fendi i Pradu savršena je za Bika, zbog čega je Walked In The House savršen TikTok ples za ovaj znak. Za ovaj ples potreban je brzi rad nogu, što će svaki Bik zasigurno rasturiti.

@mikeilaj

Ahhh almost to 1M guys !!! @honeybthatsme ##fyp##keigang##foryoupage

? WALKED IN - ultradiox

Blizanci: Sunday Best

Sunday Best grupe Surfaces ples je i pjesma zbog koje ćeš se osjećati odlično i zabaviti se. Koreografija nije previše komplicirana niti ozbiljna i zbog toga će se svidjeti Blizancima.

@asadmotawhhh

Don’t let this flop ?? ##foryou##foryoupage##xyzbca##fyp @leeloo

? Sunday Best by Surfaces - rapidsongs

Rak: Don't Start Now

Rakovi su možda osjetljivi, ali će se nakon svega vratiti jači nego prije. Baš kao što riječi ove pjesme govore: "Zar ti nisi tip koji me pokušao povrijediti riječju 'zbogom'? Trebalo mi je vremena da te prebolim, ali sada sam bolje". Ova je pjesma himna svih Rakova na koju mogu plesati kada se osjećaju loše, i zato je ovo savršen ples za njih.

@thexhan

pls do my dance??

? Don't Start Now - Dua Lipa

Lav: Hollaback Yoncé

Ovaj je ples remix pjesama "Hollaback Girl" Gwen Stefani i "Yoncé" Beyoncé Knowles, a toliko je samouvjeren i nevjerojatan, baš kao i Lavovi. Za ovaj horoskopski znak Hollaback Yoncé savršen je ples.

@rybkatwinsofficial

Sassy Saturday (even though it’s Friday) ?? Who knows what day it is while in ISO! ??##musiclives##fyp##dance##iso##isolation##foryoupage##foryou

? original sound - songs.vibes

Djevica: Hit Every Beat

Izazov Hit Every Beat zahtijeva preciznost i točnost, a s obzirom na to da su Djevice orijentirane na detalje, ovaj je ples za njih sjajna kombinacija. Ne radi se o tome koliko je ples dobar, već o tome koliko ga dobro savladaš, a Djevice to najbolje znaju.

@thehypehouse

we lit @lilhuddy @nickaustinn @avani

? #hiteverybeat - lulbabyynelii

Vaga: Say So

Vage su simpatične, šarmantne i znaju kako koketirati, a čini se da ovaj baš ples odgovara tim kvalitetama. "Say So" popularna je pjesma Doje Cat i savršena je pjesma za Vage, kao i koreografija koja uz nju dolazi.

@charlidamelio

sorry i know i do this dance a lot but i love it and @yodelinghaley

? Say So - Doja Cat

Škorpion: Candy

Još jedna pjesma od Doje Cat, "Candy", prilično se razlikuje od "Say So". Za razliku od prethodnog pop hita, "Candy" je provokativniji i sugestivniji. A budući da je Škorpion poznat kao vrlo seksualni znak, ton ovog plesa savršeno mu odgovara.

@talialevinger

made up a dance! also we hit 300k thank u so much lovess???? ##foryou

? Candy - Doja Cat

Strijelac: Get Up

"Get Up" zabavna je kombinacija cool i samouvjerenog, što je odlično za Strijelca. Strijelac je vatreni znak, pa je po prirodi samopouzdan, a uz to se uvijek želi dobro provesti. Osim toga, za ovaj je ples potrebno puno energije, a Strijelci je imaju napretek.

@addisonre

@jack.wright @jameswrightt

? Get Up (feat Chamillionaire) - Ciara

Jarac: Renegade

Renegade je vjerojatno najteži ples na TikToku, ali ako ga itko može savladati, onda je to Jarac. Ako si rođena u znaku Jarca, odlučna si i posvećena, što znači da ćeš postići sve što ti padne na um i stoga je ovaj ples savršen za tebe.

@charlidamelio

guys i would like to introduce you to @_.xoxlaii i am so happy that she was able to teach me the original choreography that she made she is the best!

? Lottery - K CAMP

Vodenjak: Supalonely

Vodenjaci su daleko od gubitnika, ali postoje neki aspekti ove pjesme koji zaista opisuju ovaj znak. Ne samo da su veliki mislioci, već su i nepokretni znak, što znači da se mogu lako fiksirati na jednu misao. Upravo je to ono što ovaj ples čini savršenim za Vodenjake.

@charlidamelio

@zoifishh

? Supalonely (feat. Gus Dapperton) - BENEE

Ribe: Like That

Ribe prilično vole flertati, ali su stidljivije od drugih znakova pa to odmah ne pokazuju. Ova pjesma govori o poticanju nekoga da bude s tobom i da se jednostavno prepusti. Ribe se uvijek vole prepustiti, a ovaj je ples kao stvoren za njih.

@madi

i made a dance hehe ?? tag me if u do it ily

? Like That - Doja Cat