Dnevna doza vitamina H

Preslatke njuškice - kućni ljubimci koji će ti odmah uljepšati dan

Maca koja spava na neprimjerenom mjestu, štene slatko poput šećera i mačak koji šalje ljubavni selfie zvijezde su našeg današnjeg izbora najšašavijih kućnih ljubimaca

pexels-terricks-noah-840326.jpg
Foto: Pexels

Kućni ljubimci su velika obveza, ali i velika radost. Utješit će te kada god ti je utjeha potrebna. Štoviše, to od njih ne moraš tražiti, oni svee osjete. Isto tako, nasmijat će te do suza pa i onda kada ti nije do smijeha. Izludjet će te dok ih - po ne znam koji put! - pokušavaš naučiti da se ne piški u kući, nego vani i da se cipele ne jedu. Ok, psi, da budemo poštene prema mačkama. One red znaju i do higijene drže. No, za razliku od pasa koji su odani i privrženi vlasnicima, one su svojeglave, inatljive i lukave. I opet ih volimo!

Image
Neodoljive njuškice

Velike maze u malim tijelima: Mali psi koji su uvijek spremnni za zagrljaje

Zavirile smo na Instagram u potrazi za najšašavijim izdanjima kućnih ljubimaca i nismo se razočarale. U nastavku ti donosimo pse, mačke pa i jednog galeba koji će to popraviti raspoloženje, ako se popravljati treba ili ti jednostavno uljepšati dan. Zato i jesmo tu.

Anatomski jastučić

Zar zaista ne postoji bolje mjesto za spavanje? Izgleda da ne. Ovaj je jastuk napravljen da se na njega nasloni njuška, a i umor ne pita...

Daj da vidim!

Pohvalno je kad drugoga gledaš u dubinu, a ne samo površno. Ako nema lijepu dušu, što će mu sva vanjska ljepota? Zna to ovaj mačak pa je hrabro zavirio duboko u psa.

Pogledaj me

Ova njuškica opasno podiže šećer. Ako ti je već previsok, gledaj na jedno oko.

Pravila su tu da se krše

"Dozvoljeno samo psima. Zabranjeno galebovima", crno na bijelo piše na kutiji. I što onda? Gdje je uopće taj pas?

Poslovna podrška

Pa tko ne bi cijeli dan proveo za računalom uz ovakvu šarmantnu podršku?

On voli na podu

Poznato je da spavanje na tvrdom podu ima brojne benefite za organizam. Zna to i ovaj pas koji je eku postelju zamijenio PVC stolarijom i laminatom.

Tko se nije skrio, magarac je bio!

"Ako ja njega ne vidim, ne vidi ni on mene. Ručnik je bio odlična ideja. Kasnije ću ga pojesti".

"Kae rista?"

Moramo priznati da ovakvu njušku nikad nismo vidjele.

Selfie za dragu

"Da si bar sad tu kraj mene, da mogu zabiti njušku u tvoje krzno. Nedostaješ... mijau".