Unatoč svim izgledima ove holivudske face uspjele su pronaći ljubav i sreću s 'običnim' ljudima

Donosimo ti zanimljive ljubavne priče slavnih frajera i dama koji su ljubav svog života pronašli u prijateljima iz djetinjstva, slučajnim poznanicima i konobaricama - jednostavno rečeno, "običnim" ljudima

Unatoč svim izgledima ove holivudske face uspjele su pronaći ljubav i sreću s 'običnim' ljudima

Ljubavne živote slavnih osoba mnogi vole pratiti i zabavljati se njihovim romantičnim zavrzlamama, brakovima, spektakularnim javnim prekidima i ponovnim mirenjima. No, čak i u holivudskom svijetu glamura i poroka postoje skladni brakovi i veze, a neke od njih neobičnije su od drugih. I dok bi većina nas pomislila da će zvijezde najbolje funkcionirati s drugim zvijezdama, neki glumci i glumice dokazuju kako njihov ljubavni život cvjeta zahvaljujći - "običnim" ljudima. 

Da, postoje i oni celebovi koji nisu poklekli pred čarima slavnih im kolega i kolegica već su se zaljubili u javnosti nepoznate ljude. Izdvojili smo pet takvih uspješnih ljubavnih priča koje dokazuju da ljubav ne poznaje ni granice ni socijalni status. 

Matt Damon i Luciana Barroso

Slavni holivudski frajer 2005. je oženio Lucianu Barroso, nekdašnju konobaricu koju je upozano u Miamiju kada je jedne večeri, nakon snimanja filma „Stuck On You“ ušao u obližnji bar. Zanimljivo je da Damon te večeri nije želio ići na piće, no kolege sa seta su ga na to nagovorili. Kasnije je glumac priznao kako je Lucianu ugledao čim je ušao u bar te se zaljubio na prvi pogled.

Ovaj sretni par obnovio je vjenčane zavjete u travnju 2013., a njihova ljubav i dalje traje. U braku su dobili i četvero djece.

Eddie Redmayne i Hannah Bagshawe

Omiljeni britanski glumac milog lica, Eddie Redmayne dugo je bio prijatelj sa svojom sadašnjom suprugom Hannah Bagshawe. Naime, par se upoznao za vrijeme studija, kada su pohađali obližnje fakultete. Nakon što su 12 godina bili bliski prijatelji shvatili su da se vole, pa su tako postali par 2012.godine. Prvo zajedničko javno pojavljivanje bilo im je na premijeri mjuzikla „Les Miserables“, a dvije godine kasnije su se i vjenčali.

Christian Bale i Sibi Blazic

Ova ljubavna priča traje već više od dva desetljeća, a započela je tako da je Sibi bila osobna asistentica Winoni Ryder, koja je na prijelazu tisućljeća bila dobra Baleova prijateljica. Na jednom roštilju u njezinoj kući Bale je tako upoznao Sibi i rodila se ljubav. Par je pobjegao u Las Vegas i tamo se vjenčao bez velike pompe 2000. godine. Bale je imao 26, a Sibi 30 godina.

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney

O ljubavnom životu mlade oskarovke Jennifer Lawrence malo se zna, jer se glumica oduvijek trudila skrivati svoj privatan život kao zmija noge, no u jedno smo ipak sigurni – srce joj je ukrao trgovac umjetninama Cooke Maroney za kojeg se udala u listopadu prošle godine.

Upoznali su se na njujorškoj izložbi zajedničkog prijatelja 2018., a samo godinu dana kasnije izrekli su sudbonosno da. Privatnoj vjenčanoj ceremoniji prisustvovalo je 150 ljudi, a svi koji poznaju ovaj par tvrde da su savršeni jedno za drugo.

Amy Schumer i Chris Fischer

Poznata komičarka bez dlake na jeziku, Amy Schumer, dugo se šalila na račun svog očajnog ljubavnog života da bi na kraju završila sa čovjekom svojih snova i stvorila slatku malu obitelj. Naime, Amy se u veljači 2018. godine udala za Chrisa Fischera, slavnog kuhara i voditelja restona Martha's Vineyard.

Par se upoznao preko njegove sestre Molly, koja je bila osobna asistentica komičarki. Iskrice su poletjele, rodila se ljubav, a zatim i sinčić Gene u svibnju 2019.