U novim epizodama emisije 'Ma lažeš!' glumci otkrili da ne znaju reći istinu

Nakon uspješnih proljetnih epizoda zabavnog RTL-ova showa 'Ma lažeš!', neobičnih laži te još luđih istina koje su poznate osobe dijelile s gledateljima - došlo je vrijeme i za nove epizode, koje kreću s emitiranjem 22. listopada od 21:30 sati

Pazanin_Blace_Kerekes.jpg

Po svemu sudeći, nove epizode neće biti ništa manje zabavne i otkačene, a u tome će uvelike pomoći voditelj Rene Bitorajac, već poznati kapetani timova, glumac Jan Kerekeš i radijski voditelj i zabavljač Luka Bulić, te njihovi gosti.

Od petka 22. listopada, svoje će istine i laži servirati glumci Ana Begić Tahiri, Barbara Nola, Luka Petrušić, Sergej Trifunović, voditeljica Antonija Blaće, reper Marko Lasić Nered, putopisac Hrvoje Šalković, Danijela i Ella Dvornik, poznati chef Ivan Pažanin, frontmen grupe Psihomodo pop Davor Gobac te mnogi drugi. Njihove istine bit će sve samo ne obične, a neće nedostajati ni suza, ali samo od smijeha!

shimmer fallback

„Stvarno sam mislila da super lažem, ali je ispalo da sam bolji detektor za otkrivanje laži“, otkriva Ana Begić Tahiri te dodaje da su njezine istine bile smiješne i pomalo nevjerojatne. Također, i dalje smatra kako od cijele glumačke ekipe koja sudjeluje u novoj sezoni ona najbolje izvrće istinu. „Ja najbolje lažem, i to vam je istina!“ smije se Ana, no njezin kolega Luka Petrušić otkriva da Ana govori istinu - ali samo što se tiče te njezine tvrdnje. „Bega je poznata kao vrsna lažljivica u glumačkom svijetu tako da moram priznati da je u pravu, a ja mogu bolje procijeniti tko laže nego sam izgovoriti laž“, kaže Luka dodajući da se na snimanju odlično zabavio te da su većinu vremena proveli smijući se.

shimmer fallback

Tko se družio s Rickyjem Martinom, tko je bio pomoćnik klauna, tko poruke piše na toaletnom papiru, a tko se vjenčao jer je partneru prestao krasti čarape, gledatelji će otkriti u novim epizodama zabavnog showa 'Ma lažeš!' - od 22. listopada u 21.30 sati.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.