U kina stiže napeti triler „Nije sve u lovi“

Nikša Butijer, Sara Stanić i Marko Cindrić u ljubavnom klinču

U kina stiže napeti triler „Nije sve u lovi“

Producentska kuća Interfilm i distributer Continental film koji stoje iza drugog najgledanijeg domaćeg filma od ostamostaljenja Hrvatske, „Svećenikova djeca“ (skoro 160 tisuća gledatelja u kinima) za točno mjesec dana predstavit će novi kino hit. Riječ je o napetom trileru redatelja Darija Pleića, „Nije sve u lovi“ koji u kino distribuciju kreće 31. listopada!

Film „Nije sve u lovi“ je triler koji govori o mladom paru – Ines i Robiju – koji imaju 7 dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati. Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti na samo jedan način...

Glavne uloge u filmu ostvarili su Sara Stanić (Ines), Marko Cindrić (Robi) i Nikša Butijer (Marko). „Nije sve u lovi“ nastao je kao nezavisan film u produkciji Interfilma, a svoju je svjetsku premijeru imao ovog ljeta na filmskom festivalu u Puli, a također je prikazan i u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara.

Više o filmu "Nije sve u lovi" saznajte www.facebook.com/Nije sve u lovi
Trailer filma možete vidjeti na: https://vimeo.com/70109197

shimmer fallback


shimmer fallback


shimmer fallback


Mario Knezović iz Zostera o suradnji na filmu kaže:„Nikad nismo naručili video, uvijek smo bili u nekoj autorskoj simbiozi s autorima naših video spotova. Mi njima uradimo muziku za film, a oni nama film za muziku. MUZIKA ZA FILM-FILM ZA MUZIKU ;) ...“

Bend Zoster postoji vec 12 godina. Objavili su, do sad, 3 albuma: "Ojužilo"(2005) ; "Festival Budala" (2007.) ; "Imači kada" (2011.) za izdavaču kuću "Gramofon" iz Sarajeva. Zoster trenutno broji 6 članova. Možete ih poslušati na www.zoster.ba.

Pjesma "Vrijeme je" je singl je s albuma "Imači kada" koji je ZOSTER izdao za izdavačku kuću „Gramofon“ iz Sarajeva. Pjesma je dio soundtracka filma "Nije sve u lovi", redatelja Daria Pleića, nastalog u produkciji Interfilma iz Zagreba.

Intrigantni triler „Nije sve u lovi“ od 31. listopada stiže u domaća kina!

Pogledajte kino najavu:

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.