Thor ponovo dolazi u hrvatska kina

Održana svečana premijera filma Thor: Svijet tame uz poznate ličnosti, a odabran je i najjači smrtnik

Thor ponovo dolazi  u hrvatska kina

U Cinestar Areni IMAX održana je premijera filma Thor: Svijet tame, Marvelovog nastavka popularne akcijske sage temeljene na legendama i stripu o nordijskom bogu, zaštitniku čovječanstava čiji je prepoznatljivi znak moćni čekić. Nakon Kennetha Branagha redateljskog čekića  primio se Alan Taylor (Igre prijestolja) koji je, držeći se uspješne kombinacije dovitljivosti, romanse, akcije i specijalnih efekata , publici osigurao potrebnu dozu večernje zabave dodatno razrađujući  odnose između trenutno najzanimljivijih superjunaka; časnog Thora i provokatora Lokija.  

Svijet tame, na zadovoljstvo fanova diljem svijeta, napokon donosi dugoočekivani prikaz Lokijevih transformacija, kompleksnost romanse Thora i Jane, sve uz sukob sa zlom koji prijeti čovječanstvu. Samo običan dan u svijetu moćnog Thora kojeg izvrsno utjelovljuje Chris Hemsworth, a kojemu se i ovom nastavku pridružuju oskarovka Natalie Portman i miljenik žena Tom Hiddleston.


shimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallbackKoliko je Thor moćan imali su prilike saznati i gledatelji koji su mu pokušali konkurirati snagom udaranja čekićem. Najbolji sudionici natjecanja, održanog večer prije premijere, tako su ponovno odmjerili snage, a službeno najjači smrtnik, Tihomir Gregurović, osvojio je Sony Vaio Ultrabook.

Thor: Svijet tame, u distribuciji 2i Filma, u hrvatskim kinima igra od četvrtka, 7.11., a atmosferu s premijere i nove, ekskluzivne snimke iz filma možete vidjeti i ovdje.

shimmer fallbackshimmer fallbackshimmer fallback


Službeno najjači smrtnik - Tihomir GregurovićViše fotografija i sve vijesti o nadolazećim kino hitovima pronađite na Facebook stranicama 2i Filma.
Cinestar Arena Imax http://www.blitz-cinestar.hr/cinestar-arena-imax/thor-svijet-tame-3d-imax/2732/20131105
2i Film http://www.2ifilm.hr/thor-svijet-tame/
Thor: Svijet tame http://www.2ifilm.hr/thor-svijet-tame/
Facebook 2i Film https://www.facebook.com/pages/2i-Film/1389318757954110

Thor - The Dark World from 2i Film on Vimeo.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.