Retro je u modi i u vodi

Želimo ga i mi: Kristen Bell oduševila badićem koji kao da je ispao iz 'Zgodne žene'

Kupaći kostim koji je 'isfurala' Kristen neodoljivo podsjeća na haljinu Julie Roberts u Zgodnoj ženi i sigurne smo da će bti apsolutni hit ovog ljeta

Kristen Bell
Foto: Profimedia.hr

Simpatična američka glumica Kristen Bell nedavno je na Instagramu objavila fotku na kojoj se sunča u retro kupaćem kostimu koji neodoljivo podsjeća na ultra oskudnu kratku haljinu vrckave Vivian koju je maestralno utjelovila Julia Roberts u Zgodnoj Ženi. Ne treba naglasiti da je glumici najljepšeg holivudskog osmijeha ova haljina savršeno stajala.

Nosi je kada dolazi u luksuzni hotel gdje je čeka Richard Gere. Nešto što je trebao biti dobro plaćen posao, pretvara se u romansu i ljubav za cijeli život, kako to već biva u romantičnim filmovima.

Pratitelji 40-godišnje Kristen odmah su primijetili sličnost njezinog kupaćeg kostima i Julijinog outfita pa pitali nije li inspiriran haljinom iz jedog od najljepših romantičnih filmova '90-ih.

Napravljen je od rastezljivog materijala koji je bio ultra popularan krajem '80-ih i početkom '90-ih godina prošlog stoljeća, a i dizajn je gotovo isti gornjem dijelu Vivienine haljine. Ne sumnjamo da će ovaj kupaći kostim biti totalni hit sezone.

Jedina mana mu je što se sporo suši, a to znamo mi malo starije koje smo ga nosile prije 30-ak godina. No, koga briga! Retro je opet u modi!