Watermelon Sugar High Day Spa

Jesi li znala da postoji spa tretman na temu Harryja Stylesa?

Jesi li za posebno spa iskustvo za vrijeme kojeg ćeš se opustiti i slušati glazbu Harryja Stylesa? Znamo gdje ga možeš dobiti

spa-harrystyles.jpg
Foto: Unsplash/www.profimedia.hr

Harry Styles već je neko vrijeme predmet rasprave zbog svog neobičnog modnog odabira, no mnogima je glazba koju stvara toliko dobra da bi je mogli slušati po cijele dane. Upravo za takve, jedan hotel u Velikoj Britaniji je došao na ideju kako je njegova glazba savršena za opuštanje, pa su cijelo spa iskustvo posvetili upravo ovom mladom glazbeniku. Velika čast, zar ne?

Naime, Abbey Hotel u Redditchu u području u kojem je Harry Styles rođen, pokrenuo je posebno spa iskustvo na temu Harryja Stylesa, pod nazivom "Watermelon Sugar High Day Spa". Jedinstveno iskustvo nudi se isključivo putem SpaSeekersa, a kada je riječ o tretmanima koje možeš očekivati, svi će biti nadahnuti glazbenikom i njegovim najpoznatijim pjesmama.

"Voliš onaj svježi i smireni osjećaj koji imaš nakon slušanja glazbe Harryja Stylesa? Sad taj zvučni užitak možeš pretvoriti u fizičku senzaciju - sa spa tretmanom nadahnutim Harryjem Stylesom", obećavaju na stranici.

Neki od istaknutih tretmana uključuju tretman za lice "Adore You", nakon čega slijedi piling za tijelo od lubenice, a sve vrijeme u pozadini će svirati melodične pjesme popularnog glazbenika. Tijekom spa tretmana gorjet će svijeća koja, po svemu sudeći, miriše na Stylesov omiljen miris - Tom Ford Tobacco Vanille.

Nakon tretmana posjetitelji će moći uživati u dnevnom boravku, uz pjesme Harryja Stylesa i osvježavajuću limunadu od lubenice, a u cijenu je uključena i piknik košara s ukusnim poslasticama. Sve navedeno posjetitelji će dobiti po cijeni od 72 funte, što je oko 630 kuna.

Unatoč paprenoj cijeni, sigurne smo da će ovo originalno spa iskustvo oduševiti sve obožavatelje popularnog glazbenika, a moramo priznati da bismo ga i mi isprobale.