Tko je Georgina Rodriguez?

'Soy Georgina': Reality serija o kojoj svi pričaju

Na Netflixu je ovih dana izašla dokumentarna serija o Georgini Rodriguez, djevojci Cristiana Ronalda, a trenutno je među najgledanijima u Hrvatskoj. I dok su neki oduševljeni, drugi gledaju 'jer ne mogu vjerovati'

georgina.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Posljednjih se dana ne prestaje pričati o Georgini Rodriguez, manekenki i djevojci Cristiana Ronalda, i to s razlogom. Prošlog je tjedna, na njezin 28. rođendan, izašla Netflixova dokumentarna serija "Soy Georgina" koja u šest nastavaka priča priču o Georgini, običnoj djevojci iz susjedstva koja je osvojila srce najpoznatijeg nogometaša svijeta.

Priča prati život Georgine Rodriguez koja se prisjeća kako joj se život promijenio otkako je upoznala Ronalda, a sve epizode snimljene su lani kada je par, zajedno s djecom Juniorom, Alanom, Mateom i Evom, živio u Torinu. Serija je, očekivano, probudila veliko zanimanje gledatelja, a u Hrvatskoj je u samo 24 sata otkako je stigla na Netflix zasjela na sam vrh najgledanijih serija.

Radila je u dućanu u kojem je upoznala ljubav svog života

"Ja sam Georgina Rodriguez i prije pet godina moj se život promijenio. Ja sam partnerica najpraćenijeg čovjeka na svijetu. Cristiano je divan, on je normalan tip, sanjala sam da imam princa uz sebe i danas ga imam", započinje Georgina svoju priču. "Njegova visina, njegovo tijelo, njegova ljepota privukli su moju pažnju. Drhtala sam pred njim, ali sam osjetila iskru", rekla je.

S više od 28 milijuna pratitelja na Instagramu, sada je model, poslovna žena, plesačica, influencerica i majka troje djece, a u dokumentarcu je otkrila da je Ronalda upoznala prije pet godina, kada je radila u Gucciju u Madridu. Život joj se promijenio, a da o tome nije ni sanjala - od osobe koja je prodavala markiranu odjeću postala je osoba koja je tu odjeću nosila, a luksuz je postao njezina svakodnevica. I sam Ronaldo kaže kako je ona žena u koju je zaljubljen i koja je za njega prava, a zajedno su od 2016. godine. Već u prvoj epizodi reality serije Ronaldo priča kako je po svoju dragu na posao dolazio u jednom od svojih mnogobrojnih i skupocjenih automobila kako više ne bi morala ići autobusom.

Tko je bila Georgina prije Ronalda?

Prije nego što je upoznala Cristiana Ronalda, Georgina je živjela je u skučenoj, zajedničkoj kući i radila kao prodavačica te zarađivala oko 250 funti tjedno. Rođena je 1994. godine u Argentini, a odrasla je u sjeveroistočnom španjolskom gradu Jaca. Njezin otac Jorge, koji je preminuo 2019. godine, proveo je deset godina u zatvoru zbog dilanja droge, pa su Georgina i njezina starija sestra Ivana odrasle same s majkom. No, život im je ubrzo obilježila tragedija - Georgina i njezina sestra ostale su bez majke koja je poginula u automobilskoj nesreći. Nakon toga, Georgina je jedva spajala kraj s krajem, a radila je kao konobarica te je ubrzo otišla u Englesku kao au pair. U Španjolsku se vratila s diplomom te je preselila u Madrid, gdje je počela raditi kao asistentica u Guccijevoj trgovini.

Velika obitelj postaje još veća

Ronaldo i Georgina su već 2017. godine dobili su kćer Alanu Martinu i trenutačno čekaju blizance koji će samo zaokružiti njihovu veliku obitelj, koju čine još i Cristiano Junior te blizanci Eva i Mateo. Ronaldo je sina Cristiana Jr. dobio sa ženom čiji identitet nije poznat, a blizance Evu i Matea na svijet je donijela surogat majka. Zanimljivo je da su blizanci također rođeni u ljeto 2017., no Georgina ih je prigrlila kao svoje.

Par je u vezi već pet godina, a već su ranije spominjali da se jednog dana planiraju vjenčati. Ipak, datum još nije poznat, a španjolski mediji pišu kako Ronaldova majka Dolores Aveiro nije oduševljena njegovim odabirom. No sudeći po dokumentarcu, mnogi su zaključili da bi se uskoro mogla čuti svadbena zvona. "Uvijek joj govorim da ćemo se vjenčati kada se desi taj 'klik', kao i sve u našim životima. To bi moglo biti kroz godinu, za šest mjeseci ili već za mjesec dana. U svakom slučaju tisući posto sam siguran da će se to dogoditi", rekao je Ronaldo.

Podijeljena mišljenja oko serije

Brojni su obožavatelji na Twitteru pohvalili Georginu i njezin pogled na život. "Georgina živi život", "Kakva žena!", "Veselim se što ću gledati #IAmGeorgina. Tako je lijepa i ima stila. Jednostavno je volim", samo su neki od pozitivnih komentara. Ipak, drugi su bili malo manje oduševljeni, a jedan je korisnik napisao: "Iskreno, pokušavam razumjeti smisao emisije, ali ne shvaćam. Ona je sretna žena i ima fantastičan život. Novac za nju nije problem, pa je odlučila svima to pokazati".

Druga je osoba dodala: "Ona se čini slatka (i sretna), ali iskreno, bogati ljudi moraju više misliti na okoliš! Imate djecu, ali sretni ste što letite privatnim avionom samo da djeca vide Djeda Božićnjaka ili samo da odeš kupiti haljinu?!?! Misli na svijet koji ćeš im ostaviti!"

"Gledam seriju i sve što mogu reći je - kvragu s fakultetima i učenjem. Imam inženjersku diplomu.. za što? Trebala sam raditi u trgovini Guccija", napisala je jedna gledateljica, a mnogi su se gledatelji složili i postavljaju si pitanje što to zapravo Georgina radi, osim što je zaručnica najpoznatijeg nogometaša svijeta?

No, jedno je sigurno - Georgina je bez sumnje je jedna od najviše praćenih žena na Instagramu koja uživa u životu i luksuzu, ali je i svjesna činjenice da je sretnica te da je od normalne djevojke iz maloga grada postala jedna od najvećih zvijezda na svijetu, a to je nešto što rijetkima uspijeva.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.