MUKE PO HALJINI

Ups, koji neugodnjak! 10 slavnih dama koje su imale 'nezgodu' na crvenom tepihu

Iako nam se čini kao da su uvijek savršene, ni slavne dame nisu imune na nezgode. Pravi primjer su ove glumice i pjevačice koje su se "borile" s haljinama na crvenom tepihu, no to ih nije spriječilo da poziraju kao prave profesionalke

crveni-tepih.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Navikli smo slavne dame viđati u besprijekornim izdanjima na crvenim tepisima - moderna frizura, šminka koja naglašava njihovu prirodnu ljepotu i haljina koja im pristaje kao salivena recept su za savršen look na crvenom tepihu, no nije uvijek sve tako savršeno kako se na prvu čini. Ni slavne dame nisu imune na neke modne i make up "failove", a vrlo često imaju i malih problema s outfitima, posebno s haljinama.

Image
Događa se i njima

Ups, neugodnjak: I slavne dame 'poljube pod' u štiklama

Lijepe haljine ponekad mogu biti itekako neudobne i mogu uzrokovati velike probleme osobi koja ih nosi, i to u najneprikladnijem trenutku kao što je, primjerice, crveni tepih. Haljina bi mogla puknuti, patentni zatvarač mogao bi se raspasti, porub bi se mogao otrgnuti. Da, sve to događa se i slavnim damama, a dok bi neki pocrvenjeli u takvim situacijama, one iz takvih situacija izlaze uzdignute glave i širokog osmijeha.

Image

U nastavku smo izdvojile deset "failova" slavnih dama na crvenom tepihu koji dokazuju da su i one samo ljudi kojima se takve stvari itekako mogu dogoditi. Od Nicole Kidman do Beyoncé, ove su se zvijezde "borile" sa svojim haljinama na crvenom tepihu, no to ih nije spriječilo da poziraju kao prave profesionalke

POGLEDAJ VIDEO: Upoznaj Krunu, poduzetnicu i mamu koja je blizanke dobila nakon 11 umjetnih oplodnji

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence poderala je svoju Christian Dior haljinu dok je hodala prema pozornici na dodjeli SAG nagrada, kada je osvojila nagradu za najbolju žensku glavnu ulogu 2013. godine. Ipak, glumica se pravila kao da se ništa nije dogodilo i sve profesionalno odradila. No, to joj nije jedina nezgoda - kasnije te godine pala je po stepenicama na dodjeli Oscara, no nije se dala omesti, jer ipak je osvojila taj kipić.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Nicole Kidman

Na premijeri filma "Lav" na Filmskom festivalu Britanskog filmskog instituta u Londonu Kidman je zablistala u crnoj baršunastoj haljini dugih rukava i visokog izreza koji joj je skoro pokvario cijelu večer. Naime, glumica je cijelu večer popravljala haljinu kako joj izrez ne bi otkrio previše, no to je činila s osmijehom na licu i vidjelo se da joj ne smeta previše.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Jennifer Lopez

Prekrasna žuta haljina koju je J.Lo nosila 2016. godine na dodjeli Zlatnih globusa očito nije dizajnirana za osobu koja se znoji i na kojoj dezodorans možda ne djeluje, pa su se cijelo vrijeme nazirale fleke na području pazuha. Ipak, J.Lo je diva i takve stvari nisu joj smetale - ni u jednom trenutku nije pokazala da joj je neugodno, već je nastavila pozirati kao prava profesionalka.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Rihanna

Na Met Gali 2014. godine Rihanna je doslovce zablistala u bijeloj haljini koja je otkrivala njezin ravan trbuh, no šlep haljine bio je možda mrvicu predugačak. Naime, kada je pozirala sa svojim kolegicama, Cara Delevingne nije imala kuda s nogama pa je slučajno stala na njezinu haljinu. Ipak, čini se da nijednoj od njih to nije zasmetalo - samo su se nastavile smješkati i pozirati.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Beyoncé

Beyoncéin chic outfit na Met Gali 2011. godine bio je toliko pripijen da je diva jedva mogla hodati u njemu. Nosila je dugačku i usku crnu haljinu koja joj je savršeno pristajala, no bila je možda malo preuska. Ipak, uz nju je cijelo vrijeme bio njezin suprug Jay-Z, koji joj je pružio ruku i pomogao joj kada je to bilo potrebno.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Lily-Rose Depp

Lily-Rose Depp našla se u neugodnoj situaciji na Filmskom festivalu Britanskog filmskog instituta u Londonu 2019. godine, i to zbog svog neposlušnog grudnjaka. Mlada glumica je vrlo brzo reagirala i nastavila elegantno držati gornji dio svoje haljine, a pritom nije skidala osmijeh s lica.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Fergie

Na crvenom tepihu na dodjeli Zlatnih globusa 2012. godine pojavila se i pjevačica Fergie, a nosila je kratku haljinu bez naramenica s crnom mašnom sprijeda. No i njoj se dogodila nezgoda, i to kada joj se patentni zatvarač na leđima potrgao. Ni ona nije pokazala da ju je to zasmetalo, već je samo nastavila pozirati.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Sharon Stone

Sharon Stone izgledala je kao milijun dolara u pripijenoj crvenoj haljini na Gala svečanosti Cinema Against AIDS u Francuskoj 2014. godine. Iako je smočila porub svoje haljine, pa je bio malo tamniji od ostatka haljine, glumica nije ni trepnula.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Margot Robbie

Kada se pojavila na premijeri filma "Legenda o Tarzanu" u Londonu, i Margot Robbie imala je malih problema sa svojom haljinom. Ipak, njezin kolega i glumac Alexander Skarsgård, koji je stajao pokraj nje, brzo je reagirao i nakon nekoliko sekundi glumci su nastavili pozirati fotografima kao da se ništa nije dogodilo.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Elizabeth Banks

Elizabeth Banks pozirala je u prekrasnoj srebrnoj haljini na crvenom tepihu tijekom 62. Međunarodnog filmskog festivala u Cannesu, kada se patentni zatvarač na leđima jednostavno raspao. No, glumicu to nije ni najmanje zasmetalo.

Image
Foto: www.profimedia.hr