Cijene dobar zalogaj

Šest horoskopskih znakova koji su pravi gurmani

Jeste li pronašli svoj znak na popisu velikih entuzijasta u hrani?

close-up-people-eating-delicious-food.jpg

Znamo da bi se znakovi članova žirija emisije Tri, dva, jedan - kuhaj! itekako uklopili na ovu listu. Tko će od novih kandidata svojim jelima očarati njihova nepca, saznajte već od 31. siječnja na programu RTL-a u 21 sat.

A koji horoskopski znakovi su najveći gurmani saznaj u nastavku:

Bik

Koliko god vole jesti, ipak su izbirljivi jer će jesti samo hranu koja je njima izuzetno ukusna. To znači da, koliko god se Bik veseli jelu u restoranu ili nekom događaju, htjet će znati što se servira prije vremena

Vaga

Vage vole ukusnu hranu na isti način kao i Bikovi. Također cijene kvalitetnu i gurmansku hranu. Jest će što žele i kada to žele. 

Ribe

Ribe vole brzu hranu i otvoreni su za isprobavanje novih kuhinja, kao pravi svestrani ljubitelji hrane.

Lav

Lavovi nisu tipovi koji jedu bezvrijednu hranu i nisu poznati da jedu samo za utjehu. Neće ići na brzu hranu kao što bi to činile Ribe, već će naručiti najskuplji obrok na jelovniku jer to cijene.

Ovan

Ovaj znak voli jesti začinjenu i egzotičnu hranu jer se ne boji eksperimentirati. Ovnovi imaju jak apetit i mogu jesti pet ili šest obroka dnevno umjesto standardna tri obroka.

Strijelac

Svi pod ovim znakom vole hranu koja je strana i egzotična. Pravi su avanturisti koji žele isprobati novi restoran u centru grada, koji poslužuje različite kulturne kuhinje.