Rihanna čeka drugo dijete

Rihanna odličnim nastupom u poluvremenu SuperBowla, potvrdila sretne vijesti

SuperBowl je najgledaniji sportski događaj u SAD-u. Finale američkog nogometa odigralo se ove nedjelje u Arizoni, a u poluvremenu je ovaj put nastupila Rihanna. Nakon gotovo sedmogodišnje pauze od nastupa uživo, Rihanna je ponovno bila na velikoj pozornici, no čini se da će opet uzeti pauzu. Svijetu je otkrila da čeka drugo dijete.

profimedia-0755661890.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Obožavatelji sporta i showbiznisa diljem svijeta jedva su čekali ovu nedjelju i finale SuperBowla koje je ove godine igrano u Arizoni. Kako je i najavljeno nekoliko mjeseci ranije, 15 minutni nastup u najgledanijem sportskom događaju u SAD-u, bio je rezerviran za Rihannu. Slavna pjevačica gotovo 7 godina nije nastupala uživo, a potrudila se i da ovaj nastup bude za pamćenje. Naime, Rihanna je na posve neobičan način odlučila sa svima podijeliti sretne vijesti kako ona i partner ASAP Rocky čekaju drugo dijete. Već na početku nastupa, ponosno je 'dodirnula' trudnički trbuh koji je provirivao iz oversized kombinezona, a sretne vijesti je nakon nastupa potvrdio i njezin glasnogovornik.

Poznato je da slavni glazbenici koji nastupaju u polovremenu, mjesecima naporno vježbaju te se uvijek trude da nastup bude drugačiji od ostalih. Rihanna je svoj započela na lebdećoj platformi. A tijekom cijelog nastupa njezin outfit je bio crvene boje. Na početko je nosila crveni kombinezon, crvenu jaknu i crvene tenisice, a jaknu je poslije odbacila.

Odmah do stagea, Rihannu je bodrio njezin partner ASAP Rocky, njegove reakcije uzbuđenja i sreće, postale su odmah hit na društvenim mrežama.

Ipak, nastup nije mogao proći bez kontroverzi. Naime, osim svojih pjesama, RiRi je u poluvremenu izvela i dvije pjesme Kanyea Westa koji je i više nego kontroverzna ličnost u SAD-u. Osim toga, mnogi su na društvenim mrežama komentirali kako je ipak trebala odustati od njegovih pjesama. A osim toga, njezin outfit su fanovi usporedili sa onim Kanyea Westa s kojim je u javnosti preslušavao album 'Donda'.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.