Nova godina kod kuće

Planiraš doček Nove godine kod kuće? Dodaj ovih 5 ideja na popis

Ako organiziraš doček Nove godine kod kuće, ovih pet ideja zasigurno će podići atmosferu

docek-nove.jpg
Foto: Pexels

Ovog se vikenda praznična slavlja bliže kraju, a Silvestrovo je pred vratima - večeras svi planiraju doček Nove godine, netko kod kuće, netko u krugu obitelji i prijatelja, a netko u izlasku u grad. Ipak, složit ćemo se da su najbolji dočeci ipak oni koje provedeš kod kuće, ludo se zabavljajući uz najbliže ljude. Zato će se mnogi odlučiti na planiranje dočeka kod kuće.

Image
Jedinstvene tradicije

Od posipanja soli do imele: Kako se Nova godina slavi diljem svijeta?

Planiranje proslave Nove godine 2022. moglo bi se činiti zastrašujućim nakon mjesec dana ukrašavanja za blagdane i kupnje darova u posljednji trenutak. Ali ne brini - imamo pet zabavnih, a opet jeftinih ideja koje će proslavu kraja godine učiniti još zabavnijom.

Bez obzira na to organiziraš li malo druženje s prijateljima i obitelji ili pozivaš cijelu grupu ljudi kod kuće, ove novogodišnje aktivnosti zabavljat će vas sve cijelu noć. U nastavku saznaj nekoliko ideja kako svoju novogodišnju zabavu ove godine učiniti uzbudljivom.

"Uradi sama" foto kabina

Ne moraš trošiti novce na iznajmljenu kabinu za fotografije kako bi dokumentirala cijelu novogodišnju noć. Umjesto toga, napravi vlastitu kabinu za fotografije u dobro osvijetljenom dijelu tvoje kuće. Sve što trebaš je dobra pozadina, poput papira za zamatanje ili balona, ali i neizostavne rekvizite koje možeš napraviti sama od papira. Za fotografiranje možeš koristiti telefon ili tablet tako da uključiš mjerač vremena, a možeš koristiti i instant kameru ili polaroid kako bi svi mogli ponijeti fotografije kući sa sobom.

shimmer fallback

Besplatno live streamanje vatrometa

Ulazak u novu godinu uz vatromet uvijek dodaje lijepu notu, ali ne kada svi vani drhte od hladnoće i nadaju se da će predstava uskoro završiti kako bi se mogli vratiti unutra, na toplo. Umjesto da sami kupujete, postavljate i palite vatromet, streamajte vatromet uživo iz topline svog doma. Na primjer, Disney World obično prenosi svoj vatromet uživo na internetu, a i Times Square u New Yorku također svake godine streama vatromet čim lopta padne. Na dan dočeka Nove godine možeš posjetiti web-mjesto New Year's Eve Live kako bi vidjela sve dostupne opcije streamanja.

shimmer fallback

Prskalice i konfeti

Želiš imati mini proslavu vatrometom, ali u kući? Uzmi nekoliko prskalica koje svi mogu zapaliti čim sat otkuca ponoć. Međutim, i s njima valja biti na oprezu. Ako, pak, želiš nešto drugačije, uvijek se možeš odlučiti za konfete koje možeš baciti u zrak točno u ponoć. Ipak, budi spremna očistiti ogroman nered s konfetima na kraju noći - to je možda jedini nedostatak.

shimmer fallback

Blagdanski filmovi na TV-u

Bilo da se odlučiš na neku streaming uslugu poput Netflixa ili jednostavno TV program koji u novogodišnjoj noći sigurno ima neki dobar blagdanski film na repertoaru, s blagdanskim filmom ne možeš pogriješiti na dočeku Nove godine. Uz sve to pripremi kokice, piće i ostale grickalice i imat ćeš pravi kino doživljaj.

shimmer fallback

Društvene igre

Kada je riječ o bilo kakvom okupljanju, bilo da se radi o obitelji ili prijateljima, s društvenim igrama ne možeš pogriješiti. One su zabavne, a upravo je zabava ono čega ne smije manjkati na dočeku Nove godine. Uz Monopoly, Scrabble, Čovječe, ne ljuti se ili neku drugu igru bit će veselo dočekati Novu godinu, a zabava je svakako zagarantirana.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.