Ovoga četvrtka uz A1 Hrvatska i RTL u Šibeniku će se GLASNO pjevati hitovi Silentea

Najomiljeniji hrvatski bend nastupit će 28. srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila

vizual.jpg

Posjetitelje festivala A1 predstavlja GLASNO s Tvrđave posljednjeg četvrtka u srpnju zabavljat će najpopularniji domaći bend SILENTE. Od 2013. kad su se pojavili na glazbenoj sceni s prvim singlom „Terca na tišinu“ osvojili su srca publike koja njihove nastupe prati po cijeloj Hrvatskoj.

Image

Niz hitova prekinula je kratka pauza nakon koje se bend vratio na scenu i ponovno oduševio svoje fanove novim singlom „Mene moje uši lažu“. Uvertira u skori izlazak novog albuma nastup je na šibenskoj Tvrđi gdje će ih ovog tjedna ugostiti A1 Hrvatska i RTL na radost brojnih fanova.   

Najistaknutiji hitovi benda, ali i drugih izvođača koji će nastupiti do 18. kolovoza na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, objedinjeni su na posebnoj playlisti Glasno s Tvrđave x A1 koju glazbeni obožavatelji mogu pronaći na A1 Xplore Music by Deezer usluzi.

Image

A1 Xplore Music by Deezer pretplatnici koji ipak neće moći ovog ljeta posjetiti šibensku Tvrđu tako će uz najpovoljniju tržišnu cijenu, najdulje besplatno probno razdoblje i slušanje glazbe u offline modeu, uz prethodno preuzimanje, svejedno moći uživati u probranim glazbenim notama između više od 90 milijuna dostupnih svjetskih i domaćih hitova putem Deezer aplikacije.

Image

Korisnike usluge svakako će oduševiti i automatski kreirana personalizirana neprekinuta glazbena podloga, koju će opcija poznata pod nazivom Flow, kreirati prema pojedinačnim glazbenim preferencijama. Čak i više radosti mogla bi donijeti opcija Songcatcher namijenjena identifikaciji pjesama koje će korisnici po prvi puta čuti na koncertima, ili negdje drugdje, te će ih automatski pohraniti u njihove osobne kataloge kako bi ih mogli slušati i kasnije.

Posjetitelji festivala Songcatcherom zajamčeno će „uhvatiti“ samo najbolje hitove regionalne glazbe, a sudjelujući u aktivacijama koje je A1 Hrvatska pripremio za njih, svojim znanjem, vještinama ili jednostavno srećom osvojiti i vrijedne nagrade.

U A1 zoni posjetitelji će sudjelovati u aktivacijama kao što su „Slušaj hitove“, „Mumljam“ i „Čitaj s usana“ i uspješno prepoznati zadane pjesme kako bi osvojili razne nagrade. Dodatno iznenađenje krije se i ispod sjedala gdje nasumične sretnike očekuju skriveni pokloni.

Svoje ulaznice za najbolje koncerte u godini potražite na eventim.hr.

A1 Xplore Music by Deezer usluga je kojom A1 Hrvatska omogućuje svojim privatnim i poslovnim korisnicima uživanje u glazbenim hitovima bez reklama. Kako do usluge A1 Xplore Music by Deezer i najvećih hitova svih izvođača festivala A1 predstavlja Glasno s Tvrđave saznaj ovdje.