Ovih praznika u kinima Alvin i vjeverice 3!

U ovom filmu ima svega - jurnjave luksuznim kruzerom, plesanja salse, vulkanskih erupcija, antropomorfirane sportske opreme, misterioznih otpadnika, leta zmajem i najluđe vjevericističke glazbe koju ste ikad čuli.

Ovih praznika u kinima Alvin i vjeverice 3!

Alvin i vjeverice oduševljavaju gledatelje širom svijeta već dulje od 50 godina. Osmislio ih je Ross Bagdasarian, a imena im je dao prema šefovima izdavačke kuće u kojoj je radio. Alvin je nestašni lider benda, Simon je visoki intelektualac, a Theodore simpatični debeljuco.
Podsjećamo, priča o vjevericama počela je u trenutku kad je njihov miran život na farmi prekinula ljudska ruka, koja je posjekla njihovo rodno drvo i poslala ga skupa s njima za Los Angeles. Po dolasku u taj velegrad vjeverice upoznaju frustriranog autora glazbenih tekstova, Davea Sevillea. Iako mu nestašne vjeverice demoliraju pola kuće i dovedu ga na rub živčanog sloma, David u njima prepozna pjevački talenat te vidi njihovu zajedničku šansu za uspjeh.

shimmer fallbackTaj dio priče imali smo prilike gledati 2007. godine i bio je to pravi igrano-CGI filmski doživljaj.
Nastavak "Squeakquel", u kojem trojac upoznaje ženski trio, The Chipettes, prikazan je 2009. godine, a upravo ovih praznika prikazuje se nova spektakularna avantura: Alvin i vjeverice 3!

Ovo je svakako nastavak koji će razveseliti cijelu obitelj i podsjetiti kroz radost i pjesmu da je upravo obitelj najvažnija na svijetu. Jedna mala obitelj prugastih vjeverica živi i u Hrvatskoj i to u Zoološkom vrtu grada Zagreba. U predivnom Vrtu u Maksimiru možete vidjeti oko 300 vrsta životinja i uživati u opuštanju i razonodi.

Dođite pozdraviti Alvinove hrvatske rođake ove subote (24. prosinca) i prvih pet malih ranoranioca koji stignu u Zoološki vrt dobit će na poklon 2 kino ulaznice za film „Alvin i vjeverice 3“ koji se na hrvatskim velikim platnima prikazuje od danas, 22. prosinca 2011. Za vas koji ne stignete tako rano slatke vjeverice su pripremile Božićni poklon! Dođite jer Alvin i ekipa vas čekaju!


Vjeverice na pustom otoku koji nije pust

U ovoj priči vjeverice pretvaraju luksuzni kruzer u vlastito igralište sve dok se ne "nasuču" na usamljeni otok. Pokušavajući pronaći način kako se vratiti kući, otkrivaju da otok nije baš pust.
- Kad se nađu na otoku, zapravo su se vratili u stanje u kojem smo ih upoznali u prvom filmu - bili su divlji, tražili lješnjake - i sve im je to sasvim prirodno. Nakon što su udomljeni i postali slavni, tetošeni i uglađeni, ponovo se nađu u divljini i više ne znaju kako pronaći lješnjake ili bilo što jestivo osim narudžbe u sobu, otkriva Mike Mitchell,redatelj filma.


shimmer fallback


U njemu filmu ima svega - jurnjave luksuznim kruzerom, plesanja salse, vulkanskih erupcija, antropomorfirane sportske opreme, misterioznih otpadnika, leta zmajem i najluđe vjevericističke glazbe koju ste ikad čuli. Kao i uvijek, ključne riječi su kaos i akcija.


Francuz "Simone"

Avantura je tim veća što se pojavljuje novi lik - Francuz "Simone" željan avanture i života. Izgleda li poznato, to je stoga što je alter-ego i potpuna suprotnost uštogljenom i inteligentnom Simonu koji se pretvori u Simonea nakon što ga ugrize tropski pauk.Jednu od opasnosti predstavlja, kako ju Theodore isprva doživi - čudovište. No, to je mlada žena imenom Zoe koja je na otoku već godinama. Prijatelji su joj ‘Spalding’, ‘Calloway’, ‘Rawlings’, ‘Dunlop’ i ‘Nerf’ (lopta za košarku, golf loptica, lopta za baseball, teniska loptica i nerf nogometna lopta) kojima je vjerojatno sama nacrtala lica. Očekivali biste da je spremna za vjeverice koje govore, no...


shimmer fallback


Pitate se a gdje je Dave u cijeloj priči? Naravno, traži ih. Neočekivano, saveznikom mu postaje suparnik Ian Hawke, zlikovac kojeg volite mrziti. Propali glazbeni producent postaje zabavljač na brodu… obučen kao pingvin. Kad ih Dave konačno pronađe, otkriva koliko su se u međuvremenu promijenili.
Vjeverice Alvin, Simon, Theodore, Brittany, Jeanette i Eleanor ovoga puta dolaze u izdanju u kakvom ih još niste vidjeli!Alvin i vjeverice 3

IZVORNO IME: Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked
REDATELJ: Mike Mitchell
PRODUCENT: Neil A. Machlis
SCENARIST: Jonathan Aibel, Glenn Berger
ULOGE: Anna Faris, Christina Applegate, Alyssa Milano
ŽANR: Animirani, Komedija, Obiteljski, Fantazija, Glazbeni


Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.