Nove epizode

Otočane je na samom početku dočekalo veliko iznenađenje, a izazov 'Napaljeni vragovi' otkrio je seksi tajne

U današnjem izazovu otkrit će se prljave tajne Otočana

love_island_sr7_ep2_21.jpg

Nova djevojka Chloe stigla je u vilu, a dečkima je poslala glasovnu poruku da se svi nađu s njom na skrovitom mjestu. Dečki su imali izbor – otići provjeriti tko je nova tajanstvena djevojka sa seksi glasom ili ostati sa svojom novom partnericom. No nijedan od momaka nije okolišao – svi su željeli upoznati novu djevojku. Iako su malo bile iznenađene s kojom lakoćom su ih bolje polovice ostavile, djevojke su se složile kako bi i one vjerojatno učinile isto.

Image

Vrući seksi izazov otkrio je prljavo rublje

U izazovu „Napaljeni vragovi“ otkrivale su se seksi tajne kandidata. Bilo je šokantnih otkrića, ali i zavodljivih poljubaca, a Chloe je već na prvom izazovu izazvala negodovanje kod djevojaka. Koja od djevojaka doživljava orgazme u snu, a koji od frajer ima fetiš na stopala? Kakve „vražje“ tajne kriju kandidati, morat ćete pogledati u novoj epizodi!

Image

Chloe, ukradi show!

Kraj dana donio je veliki preokret! Chloe je dobila poruku da ukrade show i odabere partnera. Za koga će se odlučiti, a koga će to ostaviti samim i ranjivim, pogledajte u novoj epizodi, odmah na PLAY Premiumu!

Premijeru novih epizoda sedme sezone 'Love Islanda' gledajte od ponedjeljka do petka na PLAY Premiumu.