Najpoznatiji televizijski psi; i mi imamo zvijezdu u usponu!

Nerijetko nam prijateljstvo čovjeka i psa prikazano u filmu natjera suze na oči jer radi se o posebnoj vezi s kojom se vlasnici četveronožnih ljubimaca mogu poistovjetiti

08072021_blago nama s2-21.jpg

Malo tko se ne sjeća nestašnog labradora iz filma „Marley i ja“, najslavnije škotske ovčarke na svijetu Lassie ili divovskog, prijateljski nastrojenog bernardinca po imenu Beethoven. Najčešće je u takvim filmovima riječ o bezuvjetnom prijateljstvu i odanosti, nestašnim zgodama i nezgodama zajedničkog obiteljskog života.  

Image

Već dobro poznata humoristična serija "Blago nama" zabavljat će gledatelje i u drugoj sezoni. U novoj sezoni pojavljivat će se mnogobrojni poznati gostujući glumci, a među njima i najslađi četveronožni ljubimac, čija vlasnica sudjeluje na ovom televizijskom projektu. Na setu u zagrebačkom Jadran filmu snimanje je već neko vrijeme u tijeku, a ako je suditi po dosadašnjoj atmosferi i odnosima među glumcima, ali i cijelom produkcijskom timu, sve gledatelje ispred malih ekrana čeka puna „vreća“ smijeha i zabavnih minuta.

Ne propustite drugu sezonu zgoda i nezgoda omiljene televizijske obitelji od ponedjeljka 29. studenog na programu RTL-a.