Mirna Čužić posve iskreno o poljuljanim odnosima u njezinom timu

Trenerica Mirna za RTL.hr se osvrnula na razmirice koje su se dogodile u prva dva tjedna showa 'Život na vagi'

Mirna.jpg

Mirna Čužić je nova trenerica showa 'Život na vagi'. Već je pokazala svoju borbenost i predanost, a za RTL.hr se sada osvrnula na razmirice u njezinom plavom timu.Zagrepčanka s dubrovačkom adresom velika je potpora kandidatima, što oni ističu iz epizode u epizodu. No, nije uvijek lako.

Jeste li zadovoljni drugim ciklusom vašeg tima?

Plavi tim je malo posustao u drugom ciklusu zbog timskih razmirica. Još se nisu svi unutar tima dovoljno povezali i naviknuli na režim rada. No bez obzira na ponekad malo neozbiljan start, treninge odrađuju korektno. Još uvijek imam razumijevanja dovoljno za nedostatak snage i kondicije, ali ako se ubrzo ne naviknu, morat ću uvesti stroži režim na treningu.

Mogli smo vidjeti pojedine razmirice. U čemu je problem?

Neki članovi tima još se nisu međusobno povezali. Razlike u karakteru i godinama ponekad dovedu do nesuglasica. Nije nužno da su međusobno najbolji prijatelji, ali različitosti se trebaju uvažavati. Poštovanje i podrška unutar tima, ali i među timovima, važni su za dugoročni opstanak u showu.

Cijeli intervju pročitaj ovdje.

Show 'Život na vagi' pratite ponedjeljkom i utorkom od 21.15 sati na RTL-u, a sve epizode dostupne su i na platformi Voyo