Već od 17 eura

Bliže se maškare, a mi smo pronašle najbolje kostime za djecu iz ponude

Djeca se obožavaju kostimirati za maškare, a ako tvoje dijete još uvijek nije odlučilo što želi biti ovog fašnika, imamo nekoliko ideja i znamo gdje takve kostime pronaći

kostimi-maskare.jpg
Foto: Unsplash

Ušli smo u veljaču koja je već tradicionalno karnevalski mjesec, a osim ukusnih krafni, sastavni dio maškara su i nezaobilazne maske i kostimi. A kostimiraju se svi - od onih najstarijih do onih najmlađih, iako je djeci to iz godine u godinu posebno velik gušt. Na sam dan fašnika, koji ove godine pada na utorak, 21. veljače, djeca se maskiraju za škole i vrtiće, a ako tvoji klinci i dalje nisu odlučili što žele biti za maškare, imamo nekoliko ideja.

Image
Strašna strana Hollywooda

I celebrity klinci obožavaju Noć vještica, a ovo su najslađi kostimi dosad

Fašnik je jedan dan u godini kada tvoja djeca mogu biti što god požele - od astronauta do superheroja, za maškare im tu želju možeš i ispuniti. Dobra stvar je da ne trebaš previše mozgati jer danas takve kostime možeš pronaći na svakom uglu, a mi smo zavirile u aktualnu ponudu nekoliko brendova i pronašle neke neodoljive kostime za djecu već od 17 eura.

H&M, 39 eur

Trodijelni Minnie Mouse kostim za djevojčice sastoji se od točkaste haljine od satena s pufastim rukavima, rajfa s mišjim ušima i mašnom i bijelih rukavica.

shimmer fallback

H&M, 29 eur

Trodijelni Harry Potter kostim uz koji će tvoje dijete izgledati kao da je iz Hogwartsa. Sastoji se od crnog plašta s kapuljačom, male kravate i čarobnog štapića.

shimmer fallback

H&M, 29 eur

Kostim Zvončice iz "Petra Pana" s motivom sprijeda. U kostim su uključena odvojiva krila s kopčanjem na kuku, a haljina je zelene boje i V-izreza s troslojnom suknjom od tila.

shimmer fallback

H&M, 34 eur

Kostimi superheroja Spidermana, Hulka ili Kapetana Amerike sastoje se od kombinezona sa spužvom na prsima i od kape koja ide preko glave i na pola lica.

shimmer fallback

Baby Center, 26 eur

Superman kostim za dječake koji dolazi u dva dijela - s kombinezonom dugih rukava i crvenim plaštem.

shimmer fallback

Baby Center, 39 eur

Kostim vještice za djevojčice koji se sastoji od crne haljine s detaljima i puf rukavima i neobičnog crnog šešira.

shimmer fallback

Baby Center, 27 eur

Jednodijelni kostim tigra s kapuljačom za djecu veličine 92-104 cm idealan je za malu djecu do tri godine.

shimmer fallback

Zara, 22 eur

Dvodijelni kostim kauboja - prsluk s V izrezom i apliciranim resama i hlače s podesivim remenom s resama sa strane.

shimmer fallback

Zara, 17 eur

Kostim bubamare s kapuljačom i čičak trakom na prsima ili ružičastog leptira s plaštom i krilima idealan su izbor za djecu od jedne do četiri godine.

shimmer fallback

Zara, 22 eur

Srebrni kostim astronauta s podignutim ovratnikom i dugim rukavima s patentnim zatvaračem sprijeda osvojit će svako dijete koje sanja o avanturama u svemiru.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.