Matura ili crveni tepih?

Kakva mama, takva kći: Kći Brooke Shields u maminoj haljini staroj 23 godine

Brooke Shields je napisala dirljivu objavu uz fotografiju na kojoj njezina kći nosi predivnu crvenu haljinu, jednu od onih koja je glumici prirasla srcu, a i koju svi pamtimo

profimedia-0370875288.jpg
Foto: Profimedia.hr

Vrijeme leti, čak i onima koji vješto odolijevaju godinama. Glumica Brooke Shields nedavno je na Instagramu objavila fotografiju svoje kćeri u prekrasnoj crvenoj haljini koju je ona 1998. nosila na dodjeli Zlatnih globusa.

Image

Više nikada nećeš moći gledati 'Prijatelje' bez da primjetiš ovaj detalj s Jennifer Aniston

"Mislila sam da je posebna noć ona u kojoj sam nominirana za Zlatni globus i u kojoj sam nosila ovu haljinu 1998., no ništa me nije moglo pripremiti na prizor moje kćeri u toj haljini, na njezinoj maturalnoj", napisala je 56-godišnja glumica i dodala "ponosna mama".

Shields je te 1998. nominirana za najbolju glumicu, ulogom u humorističnoj seriji Odjednom Susan, no Zlatni globus je kući odnijela Calista Flockhart koja je sjajno utjelovila zbunjenu, ali sposobnu odvjetnicu Ally McBeal u istoimenoj seriji.

Lijepa glumica nosila je na haljinu plašt, crveni ruž i crveni lak za nokte, a na ruci joj se svjetlucao dijamantni prsten kojoj joj je poklonio tadašnji suprug Andre Agassi. Od slavnog tenisača Shields se razvela iduće godine.

Rowan Shields 23 godine kasnije, maminu je haljinu odjenula sasvim drugačije. Plašt je ostavila kući, odlučila se za neutralne nijanse na usnama i noktima i decentni nakit. Rowan je starija slavne glumice i supruga Chrisa Henchyja.