TOPLA PRIČA

Kakva gesta: Tom Hardy obožavateljici oboljeloj od raka ispunio posljednju želju

Tada 58-godišnja Jo-Anne Shaw, onkološka pacijentica, osoblju je bolnice Warwick Myton otkrila kako joj je velika želja upoznati svog omiljenog glumca - a želje se ponekad ostvaruju

profimedia-0351194304.jpg
Foto: profimedia.hr

Glumac Tom Hardy je ispunio "posljednju želju" obožavateljici u bolnici nakon što je odgovorio na poziv na društvenim mrežama i razgovarao s njom putem video poziva.

Image
MODNI STIL KRALJICE MARY

Danska je dobila 'stylish' novu kraljicu Mary: Izdvojile smo njezina TOP modna izdanja

"Uljepšao mi je dan", priznala je obožavateljica Jo-Anne Shaw.

Tada 58-godišnja Jo-Anne Shaw je osoblju bolnice Warwick Myton rekla da želi upoznati glumca, nakon čega su na društvenoj mreži Facebook podijelili njezinu fotografiju na kojoj drži papirić s detaljima o svojoj želji. Također su pozvali druge korisnike da podijele poruku na društvenim medijima u nadi da će doći do Hardyja.


U objavi se Jo-Anne vidi kako pozira uz sliku glumca u prirodnoj veličini, a pored nje drži znak s natpisom:

"Pozdrav, zovem se Jo-Anne Shaw. Imam 58 godina i umirem od raka u bolnici Warwick Myton. Jedna sam od najvećih obožavateljica Toma Hardyja i voljela bih da mi se ostvari posljednja želja, da ga upoznam. Molim vas, pomozite mi tako da lajkate i podijelite ovu objavu."

Objavu je pratila i poruka:

"Ovo je Jo-Anne Shaw, ima 58 godina. Majka je dvoje djece i baka troje unučadi koja umire od raka u našoj bolnici Warwick Myton. Kao što možete vidjeti, Jo-Anne je strastvena obožavateljica Toma Hardyja i ukrasila je naš odjel slikom Toma u prirodnoj veličini… Na veliko veselje svih nas! Tijekom razgovora s njom saznali smo da bi rado ostvarila svoju posljednju želju i upoznala Toma!"

Image
Foto: profimedia.hr

Objava je potom postala viralna i privukla pažnju Hardyja, piše Zadovoljna.si.

U ažuriranju objave osoblje bolnice napisalo je:

"Iznimno smo sretni što možemo reći da Jo-Anne nije samo razgovarala s Tomom danas ujutro telefonom, već ga je također vidjela i putem Facetima! Više informacija ćemo objaviti u narednim danima, ali za sada vam se od srca zahvaljujemo! Stvarno ste nevjerojatni! I mi smo bili oduševljeni Tomovom ljubaznošću i podrškom. Jo-Anne i njena obitelj vam se ne mogu dovoljno zahvaliti što ste to omogućili."

POGLEDAJ VIDEO: IVA ČOH NAKON TEŠKE BOLESTI PROMIJENILA JE ŽIVOT