ŽIVOT NA VAGI

Stiže prvo ispadanje i jedan će kandidat svoju borbu nastaviti izvan showa

Pred kandidatima je vaganje poslije drugog ciklusa u 'Životu na vagi', koje je statistički gledano uvijek bilo najlošije svih prošlih sezona.

crveni tim.PNG

"Dva su ciklusa iza vas, u prvom ste bili prilično izjednačeni, a vrijeme je da doznamo kakvi će biti rezultati nakon ovog drugog ciklusa. Tim koji izgubi manji postotak tjelesne mase - gubi jednu osobu“, najavila je Marijana Batinić i dodala kako će o svemu odlučivati crvena linija, odnosno, najslabiji rezultat. Premda će o svemu odlučivati izgubljeni kilogrami, crveni tim ipak je u prednosti zbog pobjede u velikom izazovu jer mogu odabrati jednu osobu iz plavog tima čiji se rezultat neće računati, odnosno, pribrojiti timskom rezultatu. 

„Nije mi baš ugodno. Svi smo znali da će netko kad-tad otići, ali kad dođeš pred to, malo te zaustavi“, komentirala je Dajana dok Silvija samouvjereno tvrdi kako nije uopće zabrinuta za svoj rezultat. 

Za koga crveni tim smatra da najbolje gubi kilograme u plavoj ekipi te tko će se naći ispod crvene linije - ne propustite pogledati večeras u 21.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Života na vagi'!