Izgledaju kao sestre: Slavne mame i kćeri čija je sličnost nevjerojatna

Ove su dame od svojih slavnih mama, osim talenta, naslijedile i fizički izgled

Izgledaju kao sestre: Slavne mame i kćeri čija je sličnost nevjerojatna

Genetika je zaista čudesna, a ponekad je nevjerojatno koliko djeca mogu sličiti svojim roditeljima. Posebna je veza između majke i kćeri, a često ih povezuje i nevjerojatna fizička sličnost.

Image

Djeca poznatih koja izgledaju isto kao svoji roditelji u njihovoj dobi


Kad je o slavnim osobama riječ, sličnost je još više uočljiva pa je tako zaista jako puno onih kojih su od svojih roditelja, osim talenta, naslijedili i izgled. Većina kćeri od svojih su slavnih mama naslijedile ljepotu, a mnoge su se i same proslavile u svijetu showbiznisa.

Image


Dylan Frances Penn i Robin Wright(Foto: www.profimedia.hr)


Neke od najpoznatijih mama i kćeri koje si nevjerojatno sliče i dokazuju da je ljepota nasljedna izdvojile smo u fotogaleriji u nastavku.

 Foto: Instagram

Juliane Moore i Liv Freundlich

Poznata glumica Julianne Moore i njezina prekrasna 18-godišnja kćer Liv Freundlich dokaz su da je ljepota nasljedna. Mlada Liv od svoje  jemame, osim nježne ljepote, naslijedila i glumački talenat. Sigurni smo da joj se smiješi zavidna filmska karijera!

Meryl Streep i Mammie Gummer

36-godišnja američka glumica Mammie Gummer već je i sama mama, a slavu je stekla ulogama u brojnim filmovima. Jako sliči svojoj majci u mlađim danima, danas 70-godišnjoj Meryl Streep. 

Robin Wright i Dylan Frances Penn

Kći poznatih glumaca Robin Wright i Seana Penna od svoje majke je naslijedila ljepotu. Iako se okušala i u glumi i manekenstvu, u jednom je nedavnom intervjuu otkrila kako će svoju karijeru ipak usmjeriti u nekom drugom pravcu.

Susan Sarandon i Eva Amurri

Slavna američka glumica i oskarovka, 73-godišnja Susan Sarandon iza sebe ima uistinu legendarnu filmsku karijeru. Njezina kćer, danas 35-godišnja Eva Amurri naslijedila je maminu ljepotu, ali i glumački talenat. Poznata je po mnogobrojnim ulogama u filmovima i tv serijama, od kojih je najpoznatiji film 'Divlje sestre' u kojem su Eva i Susan glumile zajedno, i to mamu i kćer, baš kao u stvarnom životu.

Demi Moore i Rumer Willis

Rumer Glenn Willis američka je glumica i pjevačica i najstarija je kći slavnih glumaca Brucea Willisa i Demi Moore. Osim talenta za glumu, od svoje slavne mame naslijedila je i ljepotu. Glumila je u mnogobrojnim filmovima i to često uz svoje roditelje. Jedan od najpoznatijih je akcijski triler 'Talac' iz 2005. godine gdje se pojavila u ulozi kćerke glavnog junaka filma, kojeg je glumio njezin otac, Bruce Willis. 

Goldie Hawn i Kate Hudson

Slavne mama i kći, Goldie Hawn i Kate Hudson često se zajedno pojavljuju u javnosti, ali i na mnogobrojnim filmskim događanjima. Obje su talentirane i lijepe te poznate po mnogobrojnim filmskim ulogama, a 41-godišnja Kate nevjerojatno sliči svojoj majci u mlađim danima. U jednom intervjuu Kate je izjavila kako joj je mama najveći životni uzor i velika podrška.


Reese Witherspoon i Ava Philippe

Njezini su roditelji slavni Ryan Phillipe i Resse Witherspoon, a od svojih je roditelja 20-godišnja Ava naslijedila ljepotu. Često se uz svoju majku pojavljuje na crvenom tepihu, a bavi se umjetnošću i manekenstvom. 

Thandie Newton i Nico Parker

Fizička sličnost između lijepe glumice Thandie Newton i njezine 15-godišnje kćeri Nico zaista je nevjerojatna. Iako je tek tinejdžerka, Nico je već krenula maminim stopama i ostvarila je nekoliko zapaženih uloga od kojih je najpoznatija ona iz 2019. godine, u Disneyevom filmu 'Dumbo'.

Cindy Crawford i Kaia Gerber

Da je ljepota zaista nasljedna pravi su dokaz manekenka Cindy Crawford i njezina prekrasna 18-godišnja kćer Kaia Gerber. Mlada ljepotica već je krenula maminim stopama i nosila je revije mnogih poznatih modnih dizajnera. Osim manekenstvom, bavi se i glumom i sasvim je sigurno da ju čeka blistava karijera. 

Lisa Bonet and Zoe Kravitz

Lijepe, samozatajne i nevjerojatno talentirane - tako bismo opisali slavnu mamu i kćer, Lisu Bonet i Zoe Kravitz. S obzirom na to da joj je otac slavni pjevač Lenny Kravitz, 31-godišnja Zoe od oba je roditelja, osim ljepote, naslijedila i talente pa se bavi i glumom i pjevanjem. Ostvarila je niz zapaženih filmskih uloga. 

Madonna i Lourdes Leon

Baš kao i njezina slavna mama, i 23-godišnja Lourdes voli šokirati javnost svojim pomalo kontroverznim stavovima i istupima. Nevjerojatno sliči svojoj majci, poznatoj pjevačici Madonni, i često se pojavljuje na modnim događanjima te je više puta dokazala kako je od mame naučila i kako privući pozornost.