Zreli i neodoljivi

Baš kao dobro vino: Hrvatski glumci koji su s godinama sve zgodniji i šarmantniji

Sa svakom svjećicom na torti ovi ljepotani kao da dobivaju još dozu šarma. Znaju kako nositi godine

PXL_160822_95170544.jpg
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

Na spomen glumaca koji izgledaju bolje, nego u svojim mlađim danima vjerojatno ti na pamet padaju George Clooney, Brad Pitt ili Keanu Reevs. A što je s njihovim hrvatskim kolegama? Koji su to muškarci s kazališnih dasaka ili TV ekrana koji lijepo stare? Potrudile smo se i ovaj slatki zadatak sa zadovoljstvom obavile kako bi uživala u recima, ustvari fotografijama koje slijede, ali i ispravile nepravdu s početka teksta.

Naime, kada idući put s frendicama budeš razgovarala o zgodnim slavnim muškarcima i njihovim šarmantnim borama, umjesto Georga Clooneyja sjeti se Gorana Višnjića. Brzo smo '90-ih zaboravile na doktora Douga Rossa (ako ti treba podsjetnik, glumio ga je George Clooney) kada ga je zamjenio doktor Luka Kovač. Višnjić Clooneyja "šiša" i danas.

Naše gore list stari kao nakvalitetnije vino, a Clooney se može ugledati na njega... Izgleda sve bolje i bolje, baš kao i Janko Popović Volarić ili Frano Lasić kojem godine baš ništa ne mogu. U nastavku ti donosimo naš izbor hrvatskih glumaca koji su šarmantniji i ljepši , nego na početku karijere.

POGLEDAJ VIDEO: Joga za lice sve je popularnija

Goran Višnjić

Kad smo već počele govoriti o Višnjiću, red je i da nastavimo. Šibenski glumac živi u Engleskoj sa suprugom Evom i troje djece, a posjećuje ga i kći Lana koja s mamom Mirelom živi u Šibeniku. U rujnu je Višnjić napunio 50 godina i složit će se svi s godinama je doista sve zgodniji i zgodniji. Visok, prosijed i dalje za njim uzdišu žene diljem svijeta jer Goran i dalje itekako uspješno gradi karijeru u Hollywoodu i američkim serijama.

Goran Bogdan

Goran Bogdan, drugi je Goran na našoj listi i definitivno jedan od onih koji s godinama izgleda sve bolje. Markantne crte lica čine ga muževnim. Karijera mu već dugo ide uzlaznom putanjom, a cvjeta mu i na ljubavnom planu. Glumac iz Širokog u vezi je s 11 godina mlađom kolegicom iz Beograda, Jovanom Stojljiković.

Janko Popović Volarić

Janko je definitivno jedan od onih koji nedvojbeno izgleda sve bolje kako vrijeme prolazi. Za nešto manje od dva tjedna napunit će 42. godine. Popović je rano postao otac (s 18 je dobio sina), zbog čega je naglo morao odrasti. Ta preko noći stečena zrelost, zasigurno je dala dozu njegovom šarmu. I dalje je na listi najpoželjnijih neženja,a osim izgleda, Janko definitivno osvaja svojim manirima i pristupačnosću.

Slavko Sobin

Slavko Sobin također je izvrstan u svemu što radi. Osim što se kroz godine Sobin izbrusio glumački, ali i isklesao tijelo pa danas izgleda besprijekorno. U studenom je napunio 38 godina i mnogima se čini kako je iz dana u dan sve zgodniji. Osim što glumi, Slavko je napisao i knjige za djecu i obožava životinje. Doista mu je teško odoljeti.

Filip Juričić

Filipu Jurčiću, gluma je definitivno u krvi s obzirom na to da mu je i otac uspješan glumac. Filip je oduvijek bio na lista najzgodnijih domaćih glumaca, pa je tako i dalje iako je ušao u peto desetljeće života. Ovaj 41-godišnjak od 2017. je u sretnoj vezi s Nikom Dogan, a na njemu se vidi da mu godi život u paru. Iz godine u godinu izgleda sve bolje. Par ima jedno dijete, sina Lava, dok Filip iz prethodne veze ima već velikog Jana, a Nika ima kćer. Filipa trenutačno gledamo u dramskoj seriji 'San snova' na RTL-u.

Image
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Image
Foto: Petar Glebov/Pixsell

Frano Lasić

Frano Lasić zna kako nositi godine, a i one su blage prema njemu. Oženio se u 61. za 32 godine mlađu Beograđanku Milenu Matić, a u 65. dobio treće dijete. Milena mu je rodila sina Luku. Danas mu je 68 i usprkos malom djetetu koje traži puno pažnje i energije, Frano izgleda sjajno. Lasić ima i dvoje odrasle djece, 41-godišnjeg Janka i nešto mlađu kćer Linu.

Frano Mašković

Frano Mašković u svibnju će napuniti 45 godina. Svoj privatni život strogo čuva i rijetko ga se može vidjeti na društvenim događanjima. Posvećen je glumi, a što se tiče ljubavnog statusa, u sretnom je braku sa suprugom Injom s kojom ima dvoje djece, Lovru (15) i Maris (12).

Leon Lučev

Šibenski glumac u braku je s 13 godina mlađom kolegicom iz Rijeke, Jelenom Graovac s kojom ima kćer Neo (4). Iz prethodnog braka s kiparicom Ivanom Jelavić ima troje odrasle djece. Lučevu su danas 53 godine i sjajno ih nosi.

Image
Foto: Pixsell/Damir Spehar

Hrvoje Kečkeš

Hrvoje Kečkeš također spada u kategoriju glumaca kojemu godine dobro stoje. Za dva tjedna napunit će 48, a izgleda bolje nego prije 20 godina. U braku je već 18 godina i sa suprugom Vedranom ima kćer Mišu.

Image
Foto: Pixsell/Željko Lukunić