Nova sezona uskoro

Gledali ste ga i u RTL Direktu: Volonter HGSS-a, spasilac i vatrogasac Matija dolazi u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

U novoj sezoni popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' koji na RTL-u s emitiranjem počinje 31. siječnja u 21 sat, svoju strast u kuhinji pokazat će i Matija Pievac

matija.jpg

On će se, kao i ostali kandidati, natjecati u spravljanju najukusnijih delicija pred popularnim žirijem, Željkom Klemenčić, Tomislavom Špičekom i Ivanom Pažaninom, a o njihovim ukusima ovisit će hoće li proći dalje.

Matija Pievac ima 26 godina i dolazi iz Karlovca. Vlasnik je neobične turističke agencije koja se bavi avanturističkim turizmom. Također, volonter je HGSS-a, gdje radi kao spasilac i vatrogasac. Osim toga, Matija je već dvaput završio u RTL Direktu kao ''vijest''. Naime, s djevojkom je propješačio 1100 kilometara, od Prevlake do Istre.

Što se kuhanja tiče, voli tradicionalna jela, ali i eksperimentiranje s hranom. Sebe u kuhinji opisuje kao vatrenog i strastvenog majstora improvizacije. ''Prednost mi je što sam maštovit u kuhinji pa se od mene može svašta očekivati'', otkriva dodajući da mu je jedina mana što se tiče kulinarskih zadataka to što ne voli prati suđe.

Matija voli ''šarati'' u kuhinji, a iznimno je ponosan na jela koja voli kuhati te kao svoja dva najveća kulinarska umijeća naglašava šarana na rašljama i kotlovinu.

S obzirom na istančana nepca žirija, gledatelji će tek vidjeti hoće li Matija uspjeti zadovoljiti visoke kriterije.

Nova sezona 'Tri, dva jedan – kuhaj!' na RTL-u kreće 31. siječnja u 21 sat.