Pripremi se za more: Poklanjamo dva ljetna paketa Kozmetika Afrodita

Pripremi se za more: Poklanjamo dva ljetna paketa Kozmetika Afrodita

Kao novi hit ljeta Kozmetika Afrodita je lansirala MARMELADA NATURAL, proizvod za idealnu ljetnu pustolovinu uz prirodnu njegu kože i savršeno preplanuli ten. MARMELADA NATURAL je idealna za kombiniranje s još nekoliko ljetnih osvježenja i proizvodima za zaštitu od sunca iz Afroditine SUN CARE linije.

SUN CARE COCO JOY maglica za tijelo također uživa certifikat prirodne kozmetike i pravi je ljetni koktel s idealnim udjelom aloa vere i kokosa. COCO JOY bez dileme gasi žeđ baš svake kože uz izuzetno blagotvoran učinak na kožu pocrvenjelu od sunca te impresionira privlačnim mirisom kokosa.

Za sve ljetne entuzijaste koji puno vremena provode na otvorenom Afrodita predstavlja kremu za sunčanje SUN CARE SPORT. Ova krema sadrži zaštitni faktor 30, vodootporna je, čuva SPF zaštitu čak i u vodi, a lako se nanosi čak i na vlažnu kožu, brzo se upija i ne ostavlja mastan trag.

Sad imaš priliku osvojiti jedan od dva ljetna paketa od kojih svaki sadrži 1 x SUN CARE COCO JOY maglica za tijelo, 1 x krema za sunčanje SUN CARE SPORT i 1 x SUN CARE MARMELADA NATURAL.

Napiši nam zašto bi ti bila savršen izbor za ovaj prekrasan ljetni paket, a redakcija će odabrati dva najkreativnija odgovora :)

Uskoro ćemo objaviti dobitnice