Adventski kalendar 1.12.2020.

Adventski kalendar 1.12.2020.

I ovog adventa pripremile smo adventski kalendar s darovima.  Zagonetna slika koja se nalazi iza broja datuma određenog dana skriva dar koji možeš osvojiti. Slika je grafički obrađena (može prikazivati ili dio proizvoda ili zamagljeni proizvod ili na drugi način grafički obrađenu sliku proizvoda), a na tebi je da otkriješ što je na njoj.

Kako bi osvojila dar prepoznaj proizvod, ali i dodaj zašto ga želiš osvojiti, a redakcija će odabrati najkreativniji odgovor!

Svaki dan nakon 15 sati ćemo otkriti sretnu dobitnicu za prethodni dan.

Igraj se s nama do 24.12. jer te čekaju brojni super darovi ;) Odgovor: Klorane detoksikacijski suhi šampon s organskom vodenom metvicom

Razvijen je kako bi ženama koje su uvijek u pokretu pomogao revitalizirati beživotnu kosu istovremeno  osvježavajući vlasište. Sprijateljit će se sa ženama koji se bore s masnom kosom i žele produžiti vrijeme između šamponiranja, kako bi uštedjele dragocjeno vrijeme i još dragocjeniju vodu. Kombinacija organske vodene metvice, vitamina E i ultra-upijajućih prašaka u svega dvije minute temeljito uklanja čestice onečišćenja, pomaže zaštititi od novog onečišćenja i čini kosu svježom bez upotrebe vode. Metvica se stoljećima koristi diljem svijeta zbog svojih osvježavajućih svojstava, a vrsta Mentha aquatica L. je odabrana zbog visokog sadržaja polifenola, koji imaju znanstveno dokazana antioksidacijska svojstva . Klorane vodena metvica uzgaja se na jugozapadu Francuske po načelima organske poljoprivrede. Klorane detoksikacijski suhi šampon s organskom vodenom metvicom ima visoku podnošljivost, a primjeren je i za vegane. 

Uskoro ćemo objaviti dobitnice