Rođene su s tamnom bojom kose

Što im bolje stoji? Evo kako su slavne ljepotice izgledale prije nego što su postale plavuše

Ima nešto posebno u plavoj boji kosi, a mnogi tvrde da se plavuše bolje zabavljaju pa i ne čudi da brojne slavne ljepotice boje svoju kosu u plavo

1600x1200-2dd1533c-38e2-11eb-8306-0242ac15000f.jpg
Foto: Profimedia

Neke su zvijezde godinama vjerne svom stilu, druge pak vole često mijenjati imidž. Plava boja kose među slavnim damama vrlo je popularna, a neke poznate plavuše već su toliko dugo vjerne svom imidžu da bismo mogle zaboraviti kako su izgledale prije nego što su obojale svoju kosu u plavo.

Image
Poseban početak

Ljepotice s krunom: Slavne dame koje su karijeru započele kao misice

Jesi li znala da je Norma Jean Mortenson, poznatija i kao Marilyn Monroe, zapravo rođena sa smeđom kosom? Unatoč tome, svijet je pamti kao jednu od najpoznatijih plavuša svih vremena.

Image

Izvor: Giphy

Ima nešto posebno u plavoj boji kosi, a mnogi tvrde da se plavuše bolje zabavljaju pa i ne čudi da brojne slavne ljepotice obožavaju tu boju. Kako god bilo, plava boja kose jedna je od onih koje vjerojatno nikad neće prestati biti trendi. U nastavku pogledaj 10 slavnih ljepotica koje su rođene s tamnom bojom kosom, a danas su slavne plavuše. Koja im boja kose više pristaje, odluči sama, a svoje mišljenje možeš podijeliti s nama i u anketi u nastavku.

Foto: Profimedia.hr

Sarah Michelle Geller

Slavna glumica Sarah Michelle Geller već je godinama vjerna svojoj dugoj ravnoj plavoj kosi, no kada se tek pojavila u svijetu glume zapravo je bila brineta. I u popularnom tinejdžerskom filmu 'Okrutne namjere' iz 1999. godine nosila je tamnosmeđu boje kose. Ako se nas pita, obje joj boje savršeno stoje.

Image
Foto: Profimedia.hr

Scarlett Johansson

Lijepa i talentirana glumica Scarlett Johansson danas je jedna od najpoznatijih slavnih plavuša, no rođena je kao brineta. Jedan od njezinih prvih filmova bila je dječja komedija 'Sjever' iz 1994. godine u kojoj nosi svoju prirodnu, svijetlo smeđu boju kose.

Image
Foto: Profimedia.hr

Gisele Bündchen

Kad se tek pojavila u svijetu manekenstva, slavna brazilska manekenka nosila je svoju prirodnu, smeđu boje kose, a tek je kasnije počela bojati je u plavo.

Image
Foto: Profimedia.hr

Britney Spears

Nekad slavna pop pjevačica rođena je sa smeđom bojom kose, a danas nosi dugu plavu kosu koja joj odlično stoji.

Image
Foto: Profimedia.hr

Rosie Huntington-Whiteley

Uspješna britanska manekenka već je godinama vjerna svom jednostavnom imidžu i ravnoj plavoj kosi koja joj zaista sjajno stoji, no u počecima svoje manekenske karijere furala je smeđu boju kose.

Image
Foto: Profimedia.hr

Charlize Theron

Lijepa glumica Charlize Theron često mijenja svoju frizuru, no činjenica je da joj plava kosa ipak najbolje stoji. U mladosti je bila brineta, a smeđu boju kose nosila je i u horor filmu 'Đavolji odvjetnik'.

Image
Foto: Profimedia.hr

Sarah Jessica Parker

Kovrčava plava kosa zaštitni je znak glumice i zvijezde franšize 'Seks i grad', Sarah Jessice Parker. Njezina prirodna boja kose je zapravo smeđa.

Image
Foto: Profimedia.hr

Reese Witherspoon

Talentirana glumica i oskarovka Reese Witherspoon utjelovila je vrckavu plavušu u filmu 'Plavuša s Harvarda', a iako se kasnije posvetila malo ozbiljnijim ulogama, do danas je ostala vjerna svojoj plavoj kosi. Njezina prirodna boja kose je svijetlo smeđa.

Image
Foto: Profimedia.hr

Miley Cyrus

Mlada pop ikona Miley Cyrus rođena je sa smeđom kosom, a iako je vrlo sklona eksperimentirati sa svojom frizurom te često mijenja imidž, uglavnom se uvijek vraća plavoj boji kose koja joj fenomenalno stoji.

Image
Foto: Profimedia.hr

Madonna

Kraljica popa tijekom svoje bogate glazbene karijere nebrojeno je puta mijenjala svoj imidž pa tako i boju kose. Ipak, uvijek se vraćala plavim pramenovima koji joj zaista super stoje, no njezina prirodna boja kose je smeđa. Na počecima svoje karijere nosila je kovrčavu smeđu kosu.

Image
Foto: Profimedia.hr