Andrea iz 'Braka na prvu' o vezi s Mislavom: 'Uskoro će i vjenčanje doći na red"

Andrea i Mislav zaljubili su se u showu 'Brak na prvu', a nedavno su proslavili tri godine otkako su zajedno, a Andrea je za RTL.hr progovorila o njihovim planovima

andrea.jpg
Foto: PRIVATNI ALBUM

Andrea Golubić i Mislav Pajdaković upoznali su se zahvaljujući drugoj sezoni sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' i odmah su 'kliknuli'. Nedavno je Andrea obilježila njihove tri zajedničke godine od trenutka kada su u showu izrekli sudbonosno 'da', a RTL.hr je progovorila o njihovom odnosu, izazovnim trenucima i svom novom projektu. 

Kako biste opisali vaše tri zajedničke godine s Mislavom?

Nakon showa dočekao nas je realni život. Nije nas štedio, ali smo se uspjeli dočekati na noge. Fokusirali smo se na posao što nam nije ostavljalo previše vremena jedno za drugo, no nekako smo uspijeli graditi naš odnos, biti podrška jedno drugome i čuvati si leđa. Bilo je izazovno, morali smo biti jako dobro organizirani da bismo uopće imali luksuz zajedničkog vremena, no takve situacije u životu nas nauče da više cijenimo trenutke koji smo dobili. Uz posao, bavili smo se adaptacijom stana, a udomili smo i psa, našu Tonkicu, koju oboje obožavamo te koja je donijela još veću ljubav i radost u naš život.

Koji su trenuci bili izazovni?

Mislav je dobar dio našeg zajedničkog života radio dva posla, a mene je naša veza i pozitiva koju smo uvijek pronalazili inspirirala da ideju koja se činila nerealnom pretvorim u poduzetnički projekt i krenem graditi svoj posao života. Teško je graditi od nule, ciglu po ciglu, ali nekako je lakše kad imaš nekoga tko će ti dati savjet, zagrljaj, razgovor...Uz takvu podršku na kraju uvijek dođe rješenje. Bilo je i svađa, točnije glasno izgovorenih neslaganja u mišljenjima. To je normalno i ponekad nam upravo to treba, da nas probudi, razdrma, vrati na pravi put. Kad jedno od nas zapne, ono drugo malo jače povuče. Od početka si vjerujemo, od početka se poštujemo tako da je naša televizijska ljubav postala prava životna. Uz svu tu jurnjavu i kaos, mali znakovi pažnje, poruka, cvijet, čokolada, još su nas više zbližili.

Cijeli intervju s Andreom potraži OVDJE.

POGLEDAJ I OVO: