Stiže Električni orgazam

"A1 predstavlja GLASNO s Tvrđave“ nastavlja s regionalnim rock'n'roll hitovima

Vrući hitovi domaćih glazbenih zvijezda drugu godinu za redom GLASNO će svirati s Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku

EL ORG 02 photo by Mikica Andrejić_sredjeno.jpg
Foto: Mikica Andrejić

Vrući hitovi ELEKTRIČNOG ORGAZMA poput „Paketa aranžmana“, „Kako bubanj kaže“ ili „Distorzije“ obilježili su domaću rock enciklopediju, a ovoga četvrtka će se po prvi puta GLASNO oriti s Tvrđave sv. Mihovila. Regionalni fanovi tako će imati priliku slušati bend koji predstavlja okosnicu rock’n’roll scene ovih prostora, novog vala i post punka, te žari jednakim tempom i nakon 40 godina uspješne karijere.

Image

Uz Električni orgazam, potpuna glazbena katarza zajamčena je svim rock fanovima jer ih drugog četvrtka festivala A1 predstavlja GLASNO s Tvrđave očekuju i KOJOTI. Najpoznatiji i najvažniji bend devedesetih, podjednako je omiljen starijim generacijama odgojenim na dobrim notama, ali simpatija ne manjka ni kod publike novijeg kova.

Hitovi oba istaknuta benda, ali i drugih izvođača koji će nastupiti svakog četvrtka od 14. srpnja do 18. kolovoza na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, objedinjeni su na posebnoj playlisti Glasno s Tvrđave x A1 koju glazbeni obožavatelji mogu pronaći na A1 Xplore Music by Deezer usluzi.

Image

A1 Xplore Music by Deezer pretplatnici koji ipak neće moći ovog ljeta posjetiti šibensku Tvrđu tako će uz najpovoljniju tržišnu cijenu, najdulje besplatno probno razdoblje i slušanje glazbe u offline modeu, uz prethodno preuzimanje, svejedno moći uživati u probranim glazbenim notama između više od 90 milijuna dostupnih svjetskih i domaćih hitova putem Deezer aplikacije.

Image

Korisnike usluge svakako će oduševiti i automatski kreirana personalizirana neprekinuta glazbena podloga, koju će opcija poznata pod nazivom Flow, kreirati prema pojedinačnim glazbenim preferencijama. Čak i više radosti mogla bi donijeti opcija Songcatcher namijenjena identifikaciji pjesama koje će korisnici po prvi puta čuti na koncertima, ili negdje drugdje, te će ih automatski pohraniti u njihove osobne kataloge kako bi ih mogli slušati i kasnije.

Posjetitelji festivala Songcatcherom zajamčeno će „uhvatiti“ samo najbolje hitove regionalne glazbe, a sudjelujući u aktivacijama koje je A1 Hrvatska pripremio za njih, svojim znanjem, vještinama ili jednostavno srećom osvojiti i vrijedne nagrade.

U A1 zoni posjetitelji će sudjelovati u aktivacijama kao što su „Slušaj hitove“, „Mumljam“ i „Čitaj s usana“ i uspješno prepoznati zadane pjesme kako bi osvojili razne nagrade. Dodatno iznenađenje krije se i ispod sjedala gdje nasumične sretnike očekuju skriveni pokloni.

Svoje ulaznice za najbolje koncerte u godini potražite na eventim.hr.

A1 Xplore Music by Deezer usluga je kojom A1 Hrvatska omogućuje svojim privatnim i poslovnim korisnicima uživanje u glazbenim hitovima bez reklama. Kako do usluge A1 Xplore Music by Deezer i najvećih hitova svih izvođača festivala A1 predstavlja Glasno s Tvrđave saznaj ovdje.