A1 Hrvatska i RTL predstavili najbolje GLASNO ljeto na Tvrđavi Sv. Mihovila

Vrući regionalni hitovi tijekom srpnja i kolovoza raspjevali brojne posjetitelje festivala A1 predstavlja GLASNO s Tvrđave

_VAB4667-Edit.jpg

Ovog ljeta u Šibeniku veselili su se brojni obožavatelji dobre glazbe kojima su RTL i A1 predstavili GLASNO s Tvrđave ugostivši najpoznatije regionalne izvođače na srednjovjekovnoj pozornici Sv. Mihovila. Od sredine srpnja do kraja kolovoza u goste je stiglo čak osam izvođača koji su svojim hitovima dodatno zapalili već uzavrelu ljetnu atmosferu i brojne obožavatelje natjerali na GLASAN pjevački delirij.

Image

Drugu godinu održavanja festivala, koji okuplja prave glazbene znalce, tako su obilježili nastupi Pips, Chips & Videoclipsa, riječkog indie benda Jonathana, rock’n’roll Električnog orgazma, nezaboravnih Kojota, dobro poznatog Silentea, svima obožavanog Eda Maajke, rasplesanih Rundeka & Ekipe teneponovljivih Gorana Bare & Majka koji su, unatoč otkazanom prvom nastupu, za kraj festivalskog GLASNOG ljeta s Tvrđave iznijeli nezaboravan koncert.

Kako bi dašak atmosfere potrajao i duže od samog festivala, najistaknutiji hitovi bendova koji su nastupali od 14. srpnja do 27. kolovoza na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, dodatno su objedinjeni i na posebnoj playlisti Glasno s Tvrđave x A1 koju glazbeni obožavatelji mogu pronaći na A1 Xplore Music by Deezer usluzi.

Image

Tako će u probranim vrućim regionalnim hitovima, uz preko 90 milijuna dostupnih svjetskih i domaćih pjesama putem Deezer aplikacije, A1 Xplore Music by Deezer pretplatnici, GLASNO moći uživati i tijekom ostatka godine, uz najpovoljniju tržišnu cijenu, najdulje besplatno probno razdoblje i slušanje glazbe u offline modeu, uz prethodno preuzimanje.

Image

Korisnike usluge svakako će oduševiti i automatski kreirana personalizirana neprekinuta glazbena podloga, koju će opcija poznata pod nazivom Flow, kreirati prema pojedinačnim glazbenim preferencijama. Čak i više radosti mogla bi donijeti opcija Songcatcher namijenjena identifikaciji pjesama koje korisnici po prvi puta čuju, a koje će nakon identificiranja, automatski biti pohranjene u njihove osobne kataloge kako bi ih mogli slušati i kasnije.

Posjetitelji festivala Songcatcherom mogli su „uhvatiti“ samo najbolje hitove regionalne glazbe, a sudjelujući u aktivacijama koje je A1 Hrvatska pripremio za njih, svojim znanjem, vještinama ili jednostavno srećom osvojili su i vrijedne nagrade.

U A1 zoni imali su priliku sudjelovati u aktivacijama kao što su „Slušaj hitove“, „Mumljam“ i „Čitaj s usana“ i uspješnim prepoznavanjem zadanih pjesama osvojiti razne nagrade. Dodatno iznenađeni, svakako su bili i nasumični sretnici koji su svojim kućama otišli s vrijednim A1 poklonima skrivenim ispod sjedala.

Uz GLASNE hitove na Deezer usluzi nastavljamo s dobrom zabavom do sljedećeg ljeta koje nam donosi nova glazbena lica i svima dobro poznate glazbene hitove novog izdanja festivala A1 predstavlja GLASNO s Tvrđave.

A1 Xplore Music by Deezer usluga je kojom A1 Hrvatska omogućuje svojim privatnim i poslovnim korisnicima uživanje u glazbenim hitovima bez reklama. Kako do usluge A1 Xplore Music by Deezer i najvećih hitova svih izvođača festivala A1 predstavlja Glasno s Tvrđave saznaj ovdje.