Top 10 kandidata jedva čeka sutrašnji live, a nastup u 'Superstaru' ispunjenje je njihovih snova

Već sutra od 20.15 sati na RTL-u na rasporedu je druga emisija 'Superstara' uživo u kojoj će najboljih deset kandidata pokušati izboriti polufinale showa, a dvoje ih, glasovima publike, napušta natjecanje

Superstar - top10 kandidata.JPG
Foto: RTL

Iza Anatalije, Andree, Hane, Lane, Vanesse, Mije, Ivana, Petra, Tonija i Dine i više je nego uspješan prvi nastup na grandioznoj pozornici 'Superstara'. Žiri ih je hvalio, publika u studiju zbog njih je ostala bez glasa od bodrenja, a gledatelje su oduševili svojim vokalnim izvedbama velikih domaćih i stranih hitova.

Probe za drugu emisiju uživo u zagrebačkom Jadran filmu uspješno teku, nove pjesme i koreografije se uvježbavaju, a treme je, kažu kandidati, puno manje nego prošli tjedan.

''Ovotjedne probe prolaze dobro, još ima posla, pripreme su u punom jeku, ali veselimo se!'' ističe Andrea Jelonjić, a to potvrđuje i Hana Ivković.

''Među nama je uvijek dobra atmosfera. Imamo tu neku dobru vibru i tako smo svi druželjubivi, nije nam dosadno, stvarno nam je super''.

''Uživam u svom tom 'kaosu'. Ti moraš biti odjednom na sto strana - što ćeš obući, kamo ćeš stati, koju ćeš pozu napraviti, gdje ćeš pogledati, u koju kameru... I onda u sve to ubaciti emociju! Primijetila sam da uživam u svemu tome i kad znam da sam spremna, divno je!'' dodaje i Lana Mandarić.

Svima njima u publiku stiže nova doza navijača, a njihovo bodrenje i skandiranje prošle subote neki su doživjeli prilično emotivno, a drugi do zadnje sekunde nisu znali tko ih dolazi gledati.

''Ta podrška me najviše dirnula. Čim sam čuo da netko viče moje ime iz publike, skoro sam pustio suzu. Bio sam više fokusiran na to nego na svoj live'', šali se Ivan Vidović Eyevan, ‘’Bilo mi je wow, došla mi je obitelj, djevojka, prijatelji''.

''Navijači? Do zadnje sekunde nisam apsolutno ništa znao. Bio sam u backstageu i vidio na mobitelu njihovu fotku na storyju. Njih je bila horda! Transparenti! Nisam uopće očekivao to. Nisam očekivao neke ljude tamo. Bilo mi je drago da ih je toliko puno'', ističe i Dino Miklaužić.

Za većinu njih, prošlotjedni je nastup bilo prvo veće glazbeno iskustvo, a koliko im je značilo, ne kriju. Neki od njih su, pjevajući, sebi samo potvrdili da je glazba njihov poziv kojim se žele baviti cijeli život.

''To je zapravo sve što sam ja htjela. Kad smo prvi put izašli na tu pozornicu i vidjeli cijelu publiku i bend iza sebe, bio je fenomenalan osjećaj'', ističe Mia Ribić.

''Bio je jako lijep osjećaj. Baš tu večer sam znala da će mi to sto posto biti karijera'', ističe i Vanessa Kralj čiji su navijači stigli iz rodne Austrije, a u publici je bila i njezina baka koja joj je najvjerniji navijač.

Kojim će pjesmama pokušati osvojiti publiku u drugoj emisiji i tko će od njih morati napustiti show, gledatelji će doznati već sutra od 20.15 sati uživo na RTL-u u 'Superstaru'

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL