Test osobnosti

Ono što prvo vidiš na slici otkriva od čega se skrivaš u ljubavi

Sve što trebaš učiniti je pogledati sliku u članku i zapamtiti što si prvo primijetila te pročitati objašnjenje

dan-cristian-padure-GN9OyErq4ig-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Romantične veze pune su izazova i kompromisa, a ponekad nije loše ni zatražiti pomoć u obliku testa osobnosti, upravo kako bismo bolje razumjeli sebe i jedni druge kada su u pitanju emocije.

Od učenja prihvaćanja svih njegovih hirova do prolaska kroz sve stvari oko kojih se slažete i ne slažete, postoji mnogo toga što ulazi u izgradnju odnosa, a što ne uključuje samo med i mlijeko.

Image
Test osobnosti

Ono što prvo vidiš na ovoj slici otkriva za čime potajno žudiš u ljubavi

Naravno, zaljubiti se i odlučiti se posvetiti samo jednoj osobi jako je uzbudljivo i posebno, ali to ne znači da će uvijek biti lako. Kada se ti i tvoj partner suočite s točkom sukoba, vas dvoje morate biti spremni zajedno to riješiti, čak i kada se to čini nevjerojatno teškim.

I često, kada nam je najteže, to je zapravo zato što ono s čime se borimo nema nikakve veze s drugom osobom, već s nama samima i onime što ne želimo vidjeti i osvijestiti.

Čak i kada znamo da nije zdravo stavljati stvari pod tepih, ali kada se čini da je jedina druga opcija sukob, razumljivo je da izbjegavanje sukoba može izgledati kao najsigurnija oklada. Ali nije. A ako želiš da tvoja veza uspije, moraš znati čega se bojiš.

Dakle, sve što trebaš je pogledati sliku ispod i pažljivo zabilježiti prvi detalj koji primijetiš.

Zatim u nastavku saznaj što detalj koji si prvo uočila otkriva od čega se najviše skrivaš u ljubavi.

Ako si prvo vidjela lice čovjeka…

Ako si pogledala ovu sliku i prvo vidjeli lice čovjeka, ti si osoba koju je zadovoljstvo upoznati, posebnog zbog tvog fokusa i entuzijazma.

Najviše napreduješ kada živiš u trenutku. Ne voliš se zadržavati na negativnim iskustvima iz svoje prošlosti, niti bilo čijih drugih. Za tebe je život namijenjen da se živi, a kad se svaki dan završi, ono što se dogodilo - ostavljaš u prošlosti. Po tvom mišljenju, to je jedini način da se zaista osjećaš slobodnom.

Ono od čega se skrivaš u ljubavi je tvoj strah da će te netko gledati kao da imaš emocionalnu prtljagu.

Normalno je i prirodno ući u novu vezu s posljedicama od tvojih prethodnih romantičnih iskustava. Nitko nije imun na bol, emocionalne rane i povrede. Misliš da zbog toga što šutiš oko ovih stvari izgledaš "normalnije", ali zapravo to samo stvara distancu između tebe i tvog partnera i može uništiti vašu šansu za trajnu ljubav na duge staze. Opusti se i prepusti…

Ako si prvo vidjela dječaka…

Ako si pogledala ovu sliku i prvo primijetila dječaka, imaš veselo i čeznutljivo srce.

Ništa te ne čini sretnijom od jednostavnog okruženja ljudima i stvarima koje voliš. Nikako ne voliš biti u centru pažnje, ali to ne znači da ne uživaš u osjećaju da si u društvu poznatih i voljenih lica.

Ono od čega se skrivaš u ljubavi je tvoj strah od zrelosti.

Možda si odrasla, ali se nikada zapravo nisi osjećala takvom. Plaćaš svoje račune i ideš na posao, ali radiš ove stvari samo zato što ih trebaš raditi. Zbog toga ponekad izgledaš potpuno bespomoćno. A istina je da nisi, samo se bojiš da ako se osoba koju voliš ne osjeća potrebnom, nećeš imati što drugo ponuditi. Imaj na umu da ovo ne može biti manje istina nego što je.

Ako si prvo vidjela sliku na platnu…

Ako si prvo pogledala ovu sliku i vidjela sliku na platnu, ti si tip osobe koja je najsretnija kada sanjari.

Naravno, voliš svog partnera i duboko si vezana za svoje prijatelje, ali to ne znači uvijek da tražiš priliku da provedeš vrijeme s njima. Ne treba ti konstantno druženje; štoviše, najviše uživaš u svom društvu.

Ono od čega se skrivaš u ljubavi je tvoja intenzivna potreba za vremenom za sebe.

Iako te vrijeme za sebe čini najsretnijom, odmornom i ispunjenom, ovo nije nešto na što se ponosiš. Zapravo, u prošlosti su ti često govorili da je biti takav pogrešno i/ili sebično. Ne bi se uopće ovoga trebala sramiti jer trebaš svoje vrijeme i prostor, ali svakako bi trebala više biti otvorena sa svojim partnerom o tome od samog početka. Ako ne možeš tražiti ono što ti treba, ne možeš se ni ljutiti kada to ne dobiješ.

Ako si prvo vidjela dvije kolibe…

Ako si pogledala ovu sliku i prvo vidjela kolibe, ti si osoba koja je vjerojatno jednom ili dvaput (ili tri puta, a možda i puno više) optužena da je "preosjetljiva".

Nisi - imaš intenzivne osjećaje i kada ih nešto dotakne, želiš se izraziti. To je dio ljudskog bića i u tome nema ništa čudno ili pogrešno. Međutim, kada osjećaš stvari tako intenzivno, život može postati prilično iscrpljujući, pa imaj to na umu.

Ono od čega se skrivaš u ljubavi je izravan sukob.

Ne voliš da te kritiziraju. Ali za tebe je čak i konstruktivna kritika kao okrutni napad koji je osmišljen da te uništi. Ne možeš, a da ne naletiš na bijes kada se osjećaš stjeranom u kut, ali ako si zapravo stjerana u kut, dopušteno ti je biti ljuta zbog toga! Ljutnja je valjan osjećaj, ali samo kada imaš valjan razlog da je osjetiš.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.