OD JESENI GLEDAJ 'SUPERSTAR' NA VOYO!

Tonči Huljić o suradnji sa suprugom Vjekoslavom: 'Čim idemo raditi tekstove, prestajemo biti muž i žena'

Autor brojnih hitova i član žirija showa 'SuperStar' u videointervjuu za RTL.hr otkrio je detalje o svojoj dugoj i uspješnoj karijeri te objasnio zašto je napravio zaokret

tonči huljić.JPG

Slavni Tonči Huljić dio je žirija glazbenog megaspektakla 'SuperStar' koji ćeš od jeseni uz Voyo moći gledati 24 sata prije prikazivanja na RTL-u, i to bez reklama!

Autor brojnih hitova je u videointervjuu za RTL.hr otkrio detalje o svojoj dugoj i uspješnoj karijeri te je objasnio svoj zaokret u karijeri. Naime, više se ne želi koncentrirati na glazbu na komercijalan način, a istaknuo je kako se ne smije umoriti od toga što radi jer je to dar koji dobiješ.

shimmer fallback

"Ovo je jako interesantno jer je baš cijela obitelj nagrađena milošću darova. Kao obitelj radimo jednu cjelinu. Mi stvarno pokušavamo živjeti svoje živote, ne nametati se, zaista nismo željni ni javnosti ni slave. Sad radimo jer moramo raditi to za što smo obdareni i da uživamo u tome. Zato ne mogu više razmišljati isključivo na komercijalni način i zato sam suzbio djelovanje po pitanju pop pjesama, ali u meni uvijek čuči taj songwriter", rekao je Huljić između ostalog.

Također je progovorio o svojoj suradnji sa suprugom Vjekoslavom s kojom je 35 godina u braku.

shimmer fallback

"Čim idemo raditi tekstove, odmah se udaljimo, prestajemo biti muž i žena i postajemo suradnici u kojem integralni autor djela i navodi tekst u onom smjeru koji ide. Oko teme se najviše prepiremo zato jer je danas vrlo teško pisati o ljubavi jer nove generacije, a to smo vidjeli u ovim prvim natjecanjima… jako je veliki problem kod mladih ljudi izvući van emociju. Današnje generacije rađaju se s velikim uplašenim očima i svi bi htjeli pjevati tiho. Mislim da je i njima ova civilizacija prebrza. Ili se boje pokazati emociju ili ju ne znaju pokazati", istaknuo je Tonči.

Cijeli intervju pogledaj OVDJE, a glazbeni spektakl 'SuperStar' gledaj od ove jeseni na RTL-u i na streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.