Tonči Huljić o Magazinu: 'Sve stvarno ovisi o mom slobodnom vremenu'

Dok s nestrpljenjem čekamo jesen i priliku da gledamo glazbeni spektakl 'SuperStar' u čijem žiriju sjede Severina, Nika Turković, Tonči Huljić i Filip Miletić, idealna je to prilika za razgovor s Tončijem Huljićem.

Superstar 5 - Tonci Huljic.jpg

Legendarni hitmejker Tonči Huljić počeo je glazbenu karijeru još 1979. kada je postao najmlađi član grupe Dalmatinski magazin koja je kasnije preimenovana u Magazin. Huljić je za splitski sastav napravio niz hitova među kojima su "Kokolo", "Piši mi", "Put putujem", "Ti si želja mog života", "Tri sam ti zime šaptala ime" i "Simpatija".

U intervjuu za RTL.hr Tonči je između ostalog otkrio kako vidi Magazin u budućnosti.

"Nemam neku viziju toga, imam viziju samo samoga sebe. Ne mogu više imati viziju za druge, imam samo viziju za sebe. Magazin je odradio svoje mjesto i zaslužio svoje mjesto u povijesti. Sad kako će stvari dalje biti, sve stvarno ovisi o mom slobodnom vremenu, volji i tako dalje. Za Magazin me definitivno veže najljepši period života, iz jednostavnog razloga što sam tada bio mlad. Magazin je bio i inkubator i karijera Petra Graše i Jelene i Danijele tako da je s te strane zapravo više nego poslužio svrsi jer je donio gomilu dobrih pjesama. Moje kolege koji su u grupi i još uvijek žive od toga, dokle mogu crpiti to neizmjerno blago koje tamo postoji u pjesmama i piti vodu s tog bunara, neka piju", ispričao je glazbenik.

Cijeli intervju pogledaj ovdje.

'SuperStar' ove jeseni na RTL donosi najbolju televizijsku zabavu!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.