Stvari se zahuktavaju

Raste napetost u 'Superparu'! Karmela zaključila: 'Nisam to očekivala od nje'

Parovi su dobili novi izazov koji nije najbolje svima sjeo. Naime, djevojke su dobile zadatak sudjelovati u aukciji predmeta koje su ako ga osvoje mogle proslijediti suparnicima svojih partnera

Novi dan u 'Superparu' znači i novi zadatak. Ovaj put, žene su se kladile na svoje muškarce, a one su morale sudjelovati u aukciji predmeta. Morale su se natjecati jedna protiv druge. Ona koja osvoji predmet mora reći koji muškarac mora uzeti taj predmet i držati ga. Djevojke su itekako ozbiljno shvatile zadatak.

Animozitet između Martine i Karmele osjetio se tijekom izazova. Borile su se za stalak za vješalice, a potom i za fotelju. To je bila najteža stvar u izazovu i zato je bilo ključno da dođe u nečije ruke. U tu se priču upetljala i Anamarija Dumić, odnosno Filipova Anamarija kako je mnogi zovu.

Čak 150 eura ponudila je voditelju Enisu Bešlagiću, a onda je fotelju dala Tomislavu. I prije no što ju je primio u ruke, ispustio je sve stvari što znači da je ispao iz igre. Tomislav i Karmela jedini su par koji nisu prošli zadatak.

"Ovo je bilo striktno - eliminiram te, odi kući", rekla je ljuta Karmela, dok im je Tomislav obećao da će ih u idućim igrama "rastaviti".

Nakon izazova, Anamarija je pružila ruku protivnicama, dok joj Karmela nije htjela dati svoju.

"Ne, išla si ga eliminirati. Udalji se. To nije bila igra, to je bila čista eliminacija. Ja tvog nisam išla eliminirati, a mogla sam", rekla joj je Karmela. Njezina je teorija da se odlučivalo po principu 'tko ti je draži'. "Nisam to očekivala od Anamarije, ali ja imam ružičaste naočale na očima", rekla je Karmela.

I Dragina Anamarija smatra da će parovi sad raditi na tome da ih izbace iz kuće...

Show 'Superpar'pogledajte i na PLAYU.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.