Superpar

Azelma i Ismet nisu se baš snašli u vožnji s povezom, čak je i Enis umirao od smijeha

Pred parovima su večeras bila čak dva izazova, a jedan od njih bila je i vožnja s povezom preko očiju. Tko je bio najbrži i najsinkroniziraniji, a tko je svojim komentarima nasmijao do suza?

thumbnail

U novom, zajedničkom izazovu dame su s povezom preko očiju morale pažljivo slušati objašnjavanje svojih partnera te pokazati svoju spretnost u vožnji automobila i izbjegavanju raznih prepreka, što nekima baš i nije išlo od ruke, a posebno Azelmi i Ismetu.

"Pusti volan, malo lijevo, malo desno, malo lijevo, drži ravno, još lijevo", pokušavao je Ismet navoditi svoju Azelmu za volanom dok je Enis na stražnjem sjedalu umirao od smijeha.

Sljedeći na redu bili su Martina i Ismael koji su bili nevjerojatno smireni i puno uspješniji.

"Iskreno, mislio sam da će biti puno teže pošto sam bio na suvozačkom sjedalu, ali snašao sam se dobro. Nisam ni svjestan koliko sam to lako odradio", iskreno je priznao Ismael.

S druge strane, Azelma je srušila i neke prepreke po putu dok je vozila u rikverc. "Najteži dio staze bio je onaj zavoj gdje je morala ići u rikverc. Nisam joj na vrijeme rekao da 'mota' tako da smo zakačili drvenu ogradu, a zatim i kantu."

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.