Brak na prvu

Slijedi prva ceremonija, a neki su već na mukama: 'Razmišljam da bih možda otišao jer skroz smo drugačije osobe…'

Što će eksperti savjetovati parovima - tko odlazi, a tko ostaje?

Brak na prvu - zajednicka vecera.JPG

Zajednička večera svih kandidata se nastavlja… Parovi će međusobno dijeliti svoja iskustva s vjenčanja, bračnog putovanja i života udvoje, no najglasniji će biti Saša i Dario koji se neće prestati međusobno podbadati.

''Zašto si došla ako nisi ni za što spremna?'' osudit će Dario njezino ponašanje prema Bojanu, a ni ona mu neće ostati dužna.

Energija za stolom nekima će biti toliko negativna i teška da će se morati udaljiti i malo se ohladiti.

''Ukoliko mi se nešto ne sviđa, ja se mičem'', poručit će Lorena, a Stefan će potrčati s njom kako bi je smirio.

Večera i događaji na njoj bit će glavna tema kandidatima i nakon dolaska kući, a neki će se zbog nje čak i žestoko posvađati.

Jutro nakon doći će vrijeme za hlađenje i prve važne odluke – kandidati na papire moraju napisati ostaju li u eksperimentu ili ga žele napustiti.

I dok će jedni optimistično priznati kako nimalo ne sumnjaju u svoju odluku, drugi će priznati da još nisu posve sigurni u zajedničku budućnost sa svojom partnericom.

''Razmišljam u nekim trenucima da bi možda otišao jer skroz smo drugačije osobe… Teško je vidjeti da će nešto biti između nas na nekom višem nivou'', poručit će jedan mladoženja.

Što će eksperti savjetovati parovima, tko odlazi, a tko ostaje, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u, u novoj epizodi showa 'Brak na prvu'.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.