Savjeti kako očistiti glavu tuša od kamenca

Pritisak vode i toplina tijekom tuširanja idealni su uvjeti u kojima bakterija iz glave tuša dolazi u zrak, a potom udisanjem i u pluća. Stoga je jako važno znati kako očistiti glavu tuša od kamenca i bakterija istovremeno.

Savjeti kako očistiti glavu tuša od kamenca

Na pitanje kako se riješiti mikrobakterija u glavi tuša, ali i kako očistiti glavu tuša od kamenca te ujedno tuširanje učiniti opuštajućim ritualom, stručnjaci poručuju da ne treba poduzimati nikakve posebne korake, ali nužno je znati kako očistiti glavu tuša od kamenca

Treba održavati higijenu u kupaonici te  glavu tuša redovito prati vodom i octom. Ocat je učinkovit protiv kamenca a ubija i bakterije i njime bi trebalo tretirati sve površine u kupaonici i u kuhinji. 
Jedan od najmržih kućnih poslova ne mora uvijek biti toliko neugodan pa ćemo zato ponoviti nekoliko najvažnijih savjeta kako očistiti glavu tuša od kamenca
Obrišite što više suhog kamenca oko i iz rupica na glavi tuša, pritom koristeći se spužvicom s abrazivnom stranom. 
Tuš pun kamenca potrebno je potopiti u vrećicu punu alkoholnog octa.
Uzmite određenu količinu bijelog octa (ovisno o veličini tuša) pa je ulijte u nepropusnu plastičnu vrećicu. Zatim u nju uronite mlaznicu tuša, dobro zavežite te ostavite da odstoji tako uronjena tijekom noći. Ujutro je izvadite iz vrećice te pustite vodu kako bi se glava tuša dobro isprala.